Mai Lookbook dózis

Mindenkinek jó étvágyat, elmúlt dél is már pár perccel. Épp szenvedek a netbook előtt, lehet, hogy megfáztam, hááápciiii... Nagyszerű. Na, de mindegy. Erre esik az eső, rengeteget kell még tanulnom, de amúgy minden király. Nálatok?

Mustársárga ruha? IGEN!

1964 Threads Tank, Batoko Shorts, Btchbag Gym Bag, Y.R.U. Boots, Choies Denim Jacket

Zara Checked Shirt
Az már ing. . . KELL! Táska is. Minden! :D

Boldogság-bonbonok #2


tesztelni a kávéfőzőm ♡ NYME SEK zsebnaptár ♡ sötétben buszozni ♡ első olasz óra ♡ újra kékesfeketére festett haj ♡ bolondozós képek Facebookra ♡ szivárvány-rajz a járdán ♡ ajándékba kapott fa ♡ Zoéval kávé (neki forró csoki) ♡ hajnali 4-ig tartó nevetés ♡ nővéremnek számítógépes praktikákat tanítani. . .

Nektek?

NOTD: Klasszikus piros

A Lovely egyik gél hatású lakkját hoztam ma Nektek. Én nagyon szeretem, gyakran használom. Az 55-ös árnyalatról beszélek, ami egy csodás piros színt takar. Az ára volt a legjobb, egy világoskék NYC lakkot vettem hozzá, összesen 400 Ft-ba kerültek.

Létfenntartás - kolesz verzió

Amikor kollégiumról esik szó, általában mindenkinek egy lepukkant, nem túl tiszta szoba jut eszébe, ahol egyszerre legalább 2-3-4 ember lakik. Ezek többnyire helytálló megállapítások, nyilván nem hotelt kell elképzelni, de azért nálunk nem ennyire vészes a helyzet.

Igazából nyugodtan mehetne ez a rész az egyetemi életről szóló bejegyzésemhez, de szeretnék külön is írni eme szobáról, ahol a mindennapjainkat töltjük, majd abban a bejegyzésben visszautalok erre.
Nekem 2 szobatársam van, vagyis összesen 3 személy lakik együtt. (bonyolult matematikai művelet volt, hm) A 4. emeleten vagyunk, nem vészes amúgy, mivel van lift is, de lépcsőzéssel is ki lehet bírni, csak éppen nem tesszük. :) Először lássuk a rám vonatkozó dolgokat, utána beszéljünk általánosságban.

De nincs sok kajám, nem tudom, hogy miről beszéltek...

Mai Lookbook dózis

Üdvözlehelletem!
Újabb hét telt el, megint vasárnap van, ez pedig egyet jelent a Lookbook adaggal ugyebár. :)) Az elmúlt napok sulival teltek, nagy bánatomra elég esős idő volt, de nem gond, így legalább teázhattam! :D Veletek mi történt a héten?


Asos American Apperel
Pulcsi!

Szandál kivételével jöhet minden!

Boldogság-bonbonok #1

Újabb állandó rovatot szeretnék bevezetni, minden péntek este jönnek ezek a bejegyzések. Boldogság-bonbonok. Mit is takar ez a cím? Nagyon egyszerű, az adott hét apró örömeit fogom leírni Nektek. Örülnék, ha Ti is megosztanátok velem, hogy nálatok melyek voltak a legjobb pillanatok. :)


otthonról hozott kávét inni ♡ csupa húsos pizzát enni ♡ végre a saját szótáram segítségével szótárazni ♡ turiban járni, ráadásul vásárolni, rettentően olcsón ♡ angolul olvasni Agatha Christie történeteit ♡ focimeccset nézni ♡ Fox ♡ szabad péntek, mert nincs egy előadás sem ♡ 3 hét után újra látni egy barátnőmet ♡ piros körmök ♡ finom zacskós leveseken élni. . .

Nektek?

Tegnapi haul

Anya és a nővérem meglátogatott tegnap, vásárlást terveztek erre a napra. Én is velük tartottam, két előadás között mentünk Metroba és turkálóba is. Külön öröm, hogy végre van a kollégiumi szobánkban normális kávéfőző is, már ezért megérte. (Metros, 2000 Ft-os kávéfőző, szeretlek!) Na, de lássuk, milyen kincsekre leltem.

Mai Lookbook dózis

Jó reggelt! Bár lassan fél 8, és én nemrég értem haza, szóval nem aludtam, de azért köszöntök mindenkit ezen a csodás vasárnapon. Milyen volt ez az elmúlt hét Nektek? Az enyém jó volt, végre rendesen voltak óráink is az egyetemen, imádtam. A legtöbb angolul van - meglepő ez így anglisztikán - de akad magyar nyelvű előadás is. Különösebben izgalmas dolog nem történt, beindult a suli. :)

Burgundi naci... Hm... Tetszik!

Ray Ban Sunglasses, Ag Top, Ag Pants

Paulette Heart Sunnies, Romwe Crimson Tree Print Sweater, Romwe Ginger Skirt

SWAG - hú, te nagyon jó vagy!

Időről időre felbukkannak olyan szavak, mondatok, amelyeket egyszerűen MUSZÁJ használnia az ember lányának, hogy király legyen, nincs választása. Persze naprakésznek kell lenni, nem használhatóak a múlt heti menő dumák, mert az milyen gáz már, ÚRISTEN. :) Sajnos én le vagyok maradva az ilyen dolgokkal, általában későn reagálok, vagy szimplán baromságnak tartom, bocsánat. Most erről a SWAG-mániáról írnék, ami már lehet, hogy lejárt, de mint mondottam, ilyen kérdésekben kicsit lassú vagyok. De nem gáz, én így is azt tehetek, amit akarok, mert Swag YOLO Nigga vagyok, bitchez. Ide jön a #swag, hiszen tag nélkül nem elég laza.

Nagyon swag... Sőt, swagg, mert egy g-vel nem elég király!

Gólyatábor 2013

Előre leszögezném, hogy nem szeretnék pontos programokat leírni, hogy mikor mentünk ide és oda, mit csináltunk 10:07-kor, mert feleslegesnek tartom. Inkább a saját élményeimet, tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek.
Augusztus 27-én érkeztem, augusztus 30. volt a zárónap, ezért csak szombaton tudtam hazamenni. Ez az elején kissé bosszantott, de később kiderült, hogy teljesen megérte. :)

Húú, mennyi minden! :) Igen, "CiccMixűté?" van ráírva a kártyámra. :D

Mai Lookbook dózis

Kicsit megkésve, de itt is vagyok. Pénteken kellett volna, csak kicsit megcsúsztam. Ezen a héten volt a gólyafelkészítő hét, szóval előadásokra jártunk, meg ilyenek, pénteken pedig megnyitottuk az évet. Már a női futsal csapat edzésein is jártam, eszméletlen ügyesek a leányok, ideje komolyan vennem a dolgokat, mert egyelőre elég bénának érzem magam béna vagyok. Hamarosan érkezik a gólyatáboros bejegyzés is, tényleg sokatokat érdekelt, ezért megírom. Holnaptól kezdődik az igazi oktatás, izgulok, kicsit félek, de borzasztóan várom! :) Nektek milyen volt ez a hét?

Szép felső...

Sheinside Ripped Stars Sweater, Sheinside Light Blue Pants, Phixclothing Deer Necklace

Wal G, Zara, Alex Max, Olymp&Hades
Csodaszép ruha, ÚRISTEN!

Betty nyereményjátéka - én nyertem!

El sem hiszem, ideje nekiállnom lottózni. Tippszmixűni szoktam természetesen, de ugye azért az nem csak a szerencsén múlik. :) Bettynél jelentkeztem egy játékra, ahol körömlakkokat kapott a szerencsés nyertes. Furamód én lettem a kiválasztott, ezúton is köszönöm a lehetőséget és a nyereményt is!


Wii, imádom kibontani a csomagokat, szóval ezt meg kellett örökítenem. Gondolom a címem nem érdekel senkit, de azért eltávolítottam onnan. A nevem pedig most már örökké nyilvános marad, eltűnt az inkognitó. Persze ez a polgári nevem, azért Batmanként nem fogadhatok csomagokat.

Augusztusi Instagram

Bizony, újabb állandó rovatot köszönthetünk köreinkben. Az Instagram népszerű, sokak szerint mainstream, nekem nagyon bejön, imádom. Megosztom a hülyeségeimet, ez van. :D Jöjjön néhány kis életkép az utolsó nyári hónapból.


1. Barcás füzet - Kicsit feldobta a kedvem, az egyetemen tutira ebbe fogom írni azt a kevés dolgot, amit le kell jegyezni. 2. Nude körmök - Szerepelt a blogon is, imádom ezt a manikűrt. 3. Fülbevaló - 290 Ft-ért ajándék volt, örülök, hogy megvettem. 4. Energiaital + Milka - Nem nagyon iszom energiaitalt, de Milkával finom volt, fogyasztás alatt és előtt pedig egy huzamban megírtam 3 posztot. :D


5. Igazolványkép - Ezentúl mindenhova ezt használom, életem első normális fotója, ami szerepel hivatalos dokumentumokban. 6. Belépő - Nyertük, egy napot lazultunk Zalaszentgróton, a Termálfürdőben. Tetszett! 7. Gólyatábor - Külön posztot tervezek, évek kérdése, és publikálom. Két gólyapásztorral szerepelek a fotón, biztosan meglepő dolgot mondtam. 8. Kávé - Tejszínhabbal, mert úgy menő, ráadásul finom is!

Hello Autumn, Hello September

Nos, elérkezett az idő, hogy bejelentsem a nagy hírt. Sajnos az egyetem miatt nem fogom bírni, nem tudom vinni a lapot, sajnálom. :/ Haha, vicceltem. :D Egyelőre nincs ezzel probléma, szóval megy az oldal. Tudom, hogy azért megijedtetek!


A leglényegesebb közlendőm annyi, hogy bizony, itt a szeptember, itt az ősz. Nyilvánvaló Kapitány vagyok, ti biztosan nem rendelkeztek egy naptárral sem. Nálam elég sok a változás, de nem panaszkodom, örülök neki. Új város, új emberek, új iskola. Ráadásul kolesz! Én, aki soha életemben nem voltam koleszos, táborba is ritkán jártam, most végre a saját lábamra állok. Legalábbis többé-kevésbé.
Lezajlott augusztus 27-30. között a gólyatábor is, tervezem, hogy írok róla, de nem biztos, hogy bele fog férni. :) Hatalmas élmény volt amúgy, mindenképp érdemes részt venni rajta. Ma utazom vissza Szombathelyre, be is költözöm teljesen végre, ezentúl ott leszek elérhető. Jövő héten lesz a gólyafelkészítő hét, szeptember 9-től pedig kezdődik az igazi oktatás! *.* Sok dolgot tervezek erre a hónapra, fel akarom térképezni a várost, új embereket megismerni, új időbeosztást csinálni, belerázódni a rendszerbe. Nagyon várom ezt az egészet, a gólyatábor ideje alatt teljesen azt éreztem, hogy megtaláltam a helyem. Remélem, ez így is marad. :)

Nektek milyen lesz a szeptember? Vannak már céljaitok?