Glamour-napok, meg úgy egyáltalán

Tudom, kissé megkéstem, de mindig adódott valami apróság, ami miatt nem tudtam lefényképezni a dolgokat. Vagy a fényképezőt hagytam a koleszban, vagy az egyik ruhát nem találtam meg... :D Most viszont minden itt van. Na, oké, ne nézzetek rám csúnyán... Honnan tudtátok, hogy sajnos nem sikerült mindent lefotózni? Wá, géniuszok vagytok... Igazatok van, sajnos egy körömlakk hiányzik. Essence, csodás babarózsaszín. Majd jön róla teszt, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket... Na, de térjünk vissza azon dolgokra, amelyekről készült is fotó.

Imádom a csoportképeket! :D

Mai Lookbook dózis

Jóóóó reggelt!
Bizony, őszi szünet van. Tudom, már nem most kezdődött, de tegnap jöttem haza Szombathelyről, nekem ez az első hivatalos "szünetvanszünetvanszünetvan" nap. :) Sok a terv erre az időszakra, lehet, hogy írok belőle egy bejegyzést, de ez még abszolút nem biztos, majd kiderül. Most viszont jöhet a Lookbook, utána pedig takarítás level 999.

Kedvenc színeim! *___*

Black Milk Clothing Leggings, Romwe Gloves, Romwe Boots, Romwe Jumper, Jute Beutel Beanie, Madness Is Top

Sinstar Clothing Tshirt, Lovelysally Leggings
Jelmondat... :D

Könyörögve kérlek Titeket

Voltam olyan elvetemült, hogy jelentkeztem a Gólyabál keretében megválasztott "uralkodópáros" egyikének. Nem, nem leszek bálkirály, szerintem bálkirálynő sem, de egy próbát megér a dolog. :) Szavazatokat (haha, lájkokat, de így hivatalosabb) kell gyűjteni, és sajnos nem az nyer, akinek a legkevesebb van. Ezúton szeretnélek megkérni Titeket, hogy legyetek szívesek nyomni egy Tetszik gombot a képemre. Ha megteszitek, előre is köszönöm! :)

Egye fene, szavazok Rád





Boldogság-bonbonok #6


bálkirálynő választás ♡ szobatársam főztjéből enni - húsmentes volt! ♡ új élet tervezése, első lépés megtétele hozzá. . . ♡ receptböngészés ♡ bitang erős kávé ♡ buli ♡ szoknyában lenni, és NEM fázni! ♡ boroskóla ♡ vicces focimeccs ♡ házi Oreo ♡ új pékség felfedezése. . .

The Versatile Blogger Award

Kaptam egy díjat, ami sok dolog miatt különleges. Elsősorban azért, mert ilyen elismerést még nem kaptam, ezzel a bloggal. Egy olyan blogger jutalmazott meg vele, aki "kiemelkedő" szerepet játszik nálam, hiszen ugyanarra az egyetemre jár, ahova én. Köszönöm Hippikirálylány! Ráadásul nagyon szép a díj képe is. :D


Vannak szabályok is, amiket be kéne tartatni... (csak a Trollfoci! <3):
  1. helyezd el a díjat az oldaladon
  2. linkeld azt aki jelölt téged
  3. jelölj te is blogokat a díjra
  4. értesítsd a jelöltjeidet a díjról
  5. írj 7 dolgot magadról
Nos, az első, és a második pipálva. Az én jelöltjeim pedig ők lennének: 
A jelöltjeimet mindjárt értesítem a dologról, most pedig 7 dolgot kellene írnom magamról. Itt egy picit csalok, hiszen már van fent a blogon egy Random tények című bejegyzés, amelyből hamarosan, talán még a héten érkezik a folytatás. :)
Még egyszer köszönöm a díjat, nagyon jól esett!

Mai Lookbook dózis

Jóóóó reggelt!
Hogy vagyunk? Hát én elég fáradtan, főleg, hogy csak a blog szerint van vasárnap, igazából kedd reggel van, de badass módon visszadátumoztam a posztot. :$
Ez a hét kifejezetten fárasztó volt, nem pihentem elege... Majd a szünetben. Nálatok mi volt?


Awwdore Lace Top, Choies Hat, Armani Exchange  Jacket, Oasap Necklace, Persunmall Bag
Ez a blúz gyönyörű! Szerelmes vagyok. :(

Wolford Bold Stripes Pullover, Jeffrey Campbell Lita

Boldogság-bonbonok #5


vasárnap esti őrület ♡ kapusedzők gyöngyével beszélgetni ♡ Savaria Slam Poetry ♡ borozás a szobában ♡ sírva nevetni ♡ mindenhova Barcás posztereket ragasztani ♡ vásárolni ♡ Mortal Kombatozni úúúújra ♡ a csodás időjárás miatt kardigánban sétálni ♡ egy olyan bloggert "megismerni", aki NyME-s ♡ szobát fullosra kitakarítani. . .

Nektek?

Mai Lookbook dózis

Jóóóóó reggelt!
Hogy vagytok, milyen volt ez a hét? Nekem nagyjából kibírható, de betegeskedtem. :( Remélem, hogy végre egészséges vagyok! Mára nincsenek világot megváltó terveim, tanulás, pakolás, este pedig koleszban dekorálok, mert kissé hiányosak a dolgok. :D Ti?

TÁSKA, ÚRISTEN

T Shirt, Leggings

Sinstar Leggings, Sheinside Shirt, La Moda Bag, Lookbookstore Jacket, Urban Flavours Bobble Cap

Boldogság-bonbonok #4


absinthe és a lángja ♡ elmaradt óra ♡ Barca meccs közben is tanulás ♡ egész éjjel nem aludni ♡ véletlenül összefutni egy fontos emberrel ♡ 10000 oldalletöltés ♡ random rokontalálkozó ♡ új focista lányokat megismerni ♡ vicces közös képek ♡ látogatás a régi sulimban. . .

Nektek?

10000 oldalmegjelenítés

Nagy hírem van! Először is, az oldal "születésnapot" ünnepelt 4-én, mivel az elődjét 2012. február 4-én hoztam létre. Viszont a lapot tegnap köszönhettük, hiszen augusztus 7-én nyitottam meg. (szeretem egyszerűen kifejezni magam) Ennek örömére meglett a 10000 oldalmegjelenítés is!


Nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy köszönöm, hogy itt vagytok, olvastok, reagáltok a bejegyzésekre. Hátsó szándékom is van azért... Azt szeretném kérni, hogy használjátok az oldalsávban található ötletdobozt, nyugodtan javasoljatok témákat, amelyekről úgy gondoljátok, hogy tudnék írni. : ) Még egyszer köszönöm a sok-sok kedvességet, hegyibeszéd vége!

Interjús tag

Régebben találkoztam már egy hasonló kitöltős dologgal, legalábbis a kérdések nagyon rémlenek, válaszolni is akartam rájuk, de valamiért ez elmaradt. Most viszont újra szembejött velem eme tag, ezért kitöltöm. Köszönet érte, Die_ler! :)

Milyen indíttatásból kezdtél el blogolni?
- Láttam hasonló témájú oldalakat, akkor jutott eszembe, hogy miért ne csinálhatnám én is? Ennek már lassan 2 éve, a lelkesedésem azóta is töretlen, ha pedig lehetséges, akkor nagyobb.

Milyen hobbid van még?
- Focizom, dekorálok, zenét hallgatok, vásárolok, Barca meccseket nézek, focis videókat lesek.

Mi volt a bloggal kapcsolatos legjobb pillanatod?
- Rengeteg volt, csakúgy, mint előzővel (WHF). Talán a legjobb az volt, amikor nyertem Betty játékán.

Ha tehetnéd, feladnád a munkádat, hogy csakis a blogolásnak élhess?
- Ha ezzel keresném a kenyeremet, akkor lehet...
Bár az az álmom, hogy fordító legyek. Ha elérem, akkor szerintem nem hagynék fel vele. A blogot vinném tovább, de nem ennek élnék természetesen.

Mai Lookbook dózis

Jóóóóó reggelt!
Hétágra süt a nap, kb. 25 °C van. Na, csak vicceltem. :D Be van borulva, kissé fázom is, de nem lényeges. Negyed 10 van errefelé, meg gondolom országszerte is. Lassan nekiállok tanulni, vár az olasz, meg még az angol is. Utána pedig pihi. Nálatok mi a helyzet?


Modekungen Backpack, Chicwish Jumper, Vagabond Shoes
Pulcsi. . .

Ez tökéletes! Imádom a szoknyát, a kabátot, a sálat,
a táskát, egyszerűen mindent!

Boldogság-bonbonok #3


forró kakaós csiga ♡ nevetős olasz óra ♡ edzésen pókfoci ♡ vicces családi vacsi ♡ fűtés a koleszban ♡ szobatársammal lelkizni ♡ végre bulizni egy rég látott barátnőmmel ♡ gyógyító tea ♡ csokis tusfürdő ♡ isteni tiramisu ♡ elmaradt "reggel8-rakellmennemaligvárom" óra. . .

Nektek?

Szeptemberi Instagram


1. Pizza - Szombathely, Metro pizzéria! Legjobbak vagytok! Bár koleszosként nem engedhetem meg magamnak a költekezést. :( 2. SEK - Bizony, a kedvenc épületem! 3. Kaják - Nem eszem sokat, nem tudom, hogy miért mondják ezt állandóan. 4. Bögre - Gólyatáboros, de ez rá van írva. Ebből toltam a teát, mostanság is alkalmaznom kellett erre a célra, kicsit betegeskedem...


5. Neves kóla - Van már egy csomó, ezentúl már Kicsim névvel ellátott üveggel is rendelkezem, haha. Egy igazi gavallér fiatalembertől kaptam, úgy hívják, hogy italautomata. :$ 6. Fa - Drót és gyöngyök, más nem kell hozzá. Szobatársamtól kaptam, nagyon jól mutat. 7. Szivárvány a járdán - Ez nagyon feldobott, minden nap látom, mosolyra fakaszt. 8. Bulizzunk! - Nem vagyunk normálisak, életünk képe lesz ez szerintem.

Hello October


Jó reggelt! Tudom, megkésett a bejegyzés, október 2. napja van, de nézzétek el nekem, kissé betegeskedem. Semmi bajom nem lenne az időjárással, ha elhoztam volna a télikabátom, és rendelkeznék egy normális csizmával. Viszont ez sajnos nincs így. A szeptember zseniális volt. Izgalmas, új élményekkel teli. Az érzés, amikor mindenki zacskós leveseken él... Felbecsülhetetlen. :) Párszor pizzáztunk is, ezeket vissza kell fogni, mivel nem olcsó mulatság.
Van időm pötyögni Nektek, reggel 8-tól órám lenne, de elmaradt. :) Emiatt úgy döntöttünk a csajokkal, hogy átrendezzük a szobát, ez már egy ideje terítéken van, csak nem valósítottuk meg. Ma viszont eljött a nagy nap!
Októberre komoly terveim vannak. Néhány beadandónál neki kellene állnom az adatgyűjtésnek, ráadásul szeretném befejezni az angol nyelvű Agatha Christie történetes könyvet is. 1-2 novella elemzése is időszerű lenne az egyik órámra. A blogon is jelen akarok lenni, elkezdem mindenképp, talán publikálom is az egyetemi életes bejegyzést. Nem titkolom, szeretném az első outfit posztot is októberben közzétenni, de ez még képlékeny. Vásárlás szempontjából mindenképp kellene egy csizma, 1 sötét és 1 világos farmer, pulcsik és kardigánok, ráadásul egy új pénztárca sem ártana. Nincs jó idő, fázom mindig, nem csoda, hogy megtámadott 1-2 baci.

Nektek milyen lesz az október? Vannak már céljaitok?