#1 Polyvore: Winter, pls

Bizony, a régi oldalamon nagy sikere volt ennek az állandó rovatnak, és én is szerettem csinálni. Ezért úgy döntöttem, hogy ezen a lapon is lesz ilyen témájú bejegyzés, olyan gyakran, amilyen gyakran csak lehet. :)



Itt Szombathelyen repkednek a mínuszok, ezért muszáj felöltözni, nincs mese. Nálam már a sapka-sál kombó is játszik, így az összeállításba is bekerült. Pulcsi alá mehet a trikó, kár, hogy - még - nincs ilyen fazonú meleg pulcsim, de ez nem sokáig fog tartani, már kinéztem egyet. :) e A kabát sportos, mégis bélelt, és illik a meleg bakancshoz. 

Hogy tetszik? Melyik a kedvencetek az összeállításban? Felvennétek?

Boldogság-bonbonok #10


első saját főzés a koleszban ♡ Eltakarítónő ♡ esett a hó. esett a hó. ESETT A HÓ *.* ♡ éjszakázni életem első egyetemi beadandói miatt, és bőven a tervezett idő előtt elkészülni velük ♡ kivilágított karácsonyfát látni a főtéren ♡ lázas helykeresés az égősornak a koliszobában ♡ életem első vizsgajelentkezése(i) ♡ rendet tenni a netbook végtelen számú mappái között ♡ hajfonatok ♡ ask.fm-en beszélgetni egy titokzatos idegennel ♡ SZoESE - ETO meccs. . .

Nektek?

Random tények #2



  • Mindig úgy állítom az ébresztőt, hogy ne végződjön 5-re, vagy 0-ra. Az túl szabályos, imádok 6:47-kor kelni.
  • Sajnos nem tudok profin sminkelni. :(
  • A hajam alapból sötétbarna, de kékesfeketére van festve.
  • A szemem is sötétbarna, haha.
  • Soha nem tört el egy csontom sem eddig.
  • Gerincferdülésem van.
  • Szemüveges vagyok, az egyik szemem rosszabb, mint a másik... Távolra nem látok jól egyébként.
  • Nyelvi előkészítős osztályba jártam, ezért 5 évet töltöttem a gimnázium padjaiban.
  • Kevés zöldséget eszem, de annál többet beszélek. Gyümölcsöket sem fogyasztok túlságosan.
  • Nem tudom, hogy újat mondok-e, de a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Karának anglisztika szakos hallgatója vagyok. Ez nehéz mondat volt, plusz nekem marad a Bölcsészettudományi Kar, mivel tutira nem leszek pedagógus, sajnálom.

    Mai Lookbook dózis

    Jóóóó reggelt!
    Bár még nem keltem fel, így nem is lehet igazán reggelem. Egész éjjel nem aludtam, beadandókon ügyködöm/ügyködtem. :) Haladok-haladok, de azért még van mit csinálni. Nálatok mi a helyzet?


    Plaid Shirt, Shredded Jeggings, Platform Boots
    Szép ing!

    Bershka Leather Jacket

    Boldogság-bonbonok #9


    SuperShop kártya ♡ végre télikabátban lenni, emiatt nem fázni ♡ hatalmas rózsaszín retro busz a T-Mobile jóvoltából ♡ karácsonyi készülődés Szombathely Főterén ♡ megszagolni az adventi koszorút - fenyőillat ♡ karácsonyi fények ♡ nulla alvással létezni ♡ barátnőmmel vásárolni menni ♡ szerdán mindkét órám elmaradt. . .

    Nektek?

    NOTD: Ennél barnább már nem is lehetne

    Nem mintha annyira követném a szezonális színeket, nem az évszak dönti el, hogy milyen lakkot viselek a körmeimen. De ezt a lakkot ki akartam próbálni, és annyira barna meg persze őszi, hogy az már felháborító! Az alapot a csodás Orly lakk adta, róla itt olvashattatok, ugyanis ő egy nyeremény.


    Szerelmes vagyok, haha! Egyébként a gyűrűsujjamon található lakk szintén Betty játéka során került hozzám. Hatalmas Moyra rajongó vagyok, eme példány sem okozott csalódást, nagyon imádom. Próbáltam elkapni a csillogását (kép lentebb), de természetesen nem sikerült, mert béna vagyok nem voltak túlságosan jók a fényviszonyok. 

    Boldogság-bonbonok #8

    Maradjunk annyiban, ez a hét valami botrány volt. Fogalmam sincs, hogy milyen vírus kapott el, de nem voltam a legjobb állapotban... Ráadásul a front is betett, szóval haldoklás van/volt. Ezért is nem jöttem, sőt, energiám sem volt, meg indíttatásom sem. Magyarázkodás vége, Fauve elvonul.


    saját pizza sütése a koleszban ♡ amerikai csokis keksz ♡ Slam Poetry újra, ahol én húzhattam ki a versenyzőket ♡ sikerült a legnehezebb ZH! ♡ Szombathelyen lenni 2 hétig ♡ első készpénzfelvétel ♡ király futsal-edzés ♡ új pizzák tesztelése - egyik sem bukott meg. . .

    Nektek?

    Mai Lookbook dózis

    Jóóóó reggelt!
    Hú, eszméletlen hetem volt! ZH-k, tanulás, gólyabál, izomláz... :D Jól el is fáradtam, ma menni fog a lustálkodás! Nektek mi volt?


    Mr. Gugu & Miss Go T Shirt, Choies Blazer 
    Pólóóó! *.*

    Get All

    Boldogság-bonbonok #7


    Call of Duty-zás a szobatársammal ♡ ZH-k mindenhol, de végre vége, meg is ünnepeltük rendesen ♡ isteni finom hamburger olcsó áron ♡ végre designcsere a blogon ♡ Magic Mike ♡ életem első bankkártyás fizetése ♡ izomláz ♡ Gólyabál. . .

    Nektek?

    Mai Lookbook dózis

    Jóóóó reggelt!
    Vége is az őszi szünetnek. :D Én már Szombathelyen vagyok tegnap délután óta. Holnap, kedden és szerdán is ZH-zom, szóval megy a tanulás meg minden. Pénteken pedig gólyabál, juhúúú! (Szavazni ér!) Nektek durva lesz a jövő hét?

    Csizmacsizmacsizmaaa. És kabát.

    Wildfox Couture Sweater, Gypsy Warrior Bell Bottom Jeans

    Oasap Shirt, Sheinside Skirt, Bag, Persunmall Necklace, Voguec Ring

    3.0-s verzió aktiválva

    Végre elkészült az oldal. Eredetileg teljesen más volt az ötlet, amit meg akartam csinálni, de ez lett belőle. :) Nincs konkrét fejléc, a tervezett külsőben lett volna, de ehhez a stílushoz valahogy nem passzolt a dolog. Elég sok változás történ a blogon, van chat végre, mivel hiányoltátok. Az ötletadós dobozka emiatt megszűnt, amúgy sem használtátok túlságosan.
    Sokat nem is szeretnék beszélni a designnal kapcsolatban, ráfért már az oldalra egy kis megújulás. A posztokról viszont kellene szót ejteni. Az alap koncepció természetesen megmarad, az állandó rovatoknál nincs változás. Szeretnék több NOTD bejegyzést, cikkeket és haul posztokat hozni. Időtlen idők óta vágyom arra, hogy outfitek is szerepeljenek az oldalon, erre a témára még inkább rá fogok állni. :D A személyesebb vonal ugyanúgy marad természetesen.
    Azt hiszem, ennyi. Remélem, hogy tetszik Nektek így az oldal, és átlátható. Véleményeket nagy szeretettel várok. :)


    Hello November


    Jó reggelt! Hihetetlen, újabb hónap telt el, hogy rohan az idő! :O Október egy izgalmas hónap volt, nagyon szerettem! Egyre inkább otthon érezzük magunkat Szombathelyen, sokkal jobb ott lenni, mint az eredeti lakhelyemen.
    Ezért is döntöttünk úgy, hogy ritkábban, havonta kb. 1 alkalommal jövünk haza. Nem éri meg utazgatni órákat azért, hogy itthon töltsek egy napot. Épp emiatt gőzerővel kell listákat írnom, hogy mi az, melyeket semmiképp nem hagyhatok itthon. A másik dolog szintén ehhez kapcsolódik, ha ott fogok lakni, akkor nyilván főznöm kell. Nem 3 fogásos menüket természetesen, nyugodtan adhattok ötleteket, hogy Ti milyen ételeket csinál(ná)tok egy kollégiumi konyhában. :) November sem lesz lazsálós hónap, jönnek a ZH-k, 1-2 beadandót is meg kellene csinálni, mert sajnos októberben nem szakítottam rá időt, szidom is magam érte. Amit ma megtehetsz, az ráér holnapután is effektus... A blog is újul majd, pár napon belül érkezik az új design. :) Vannak posztötleteim is, kicsit szeretném feldobni az oldalt. A vásárlás még mindig játszik, de persze alig van időm erre, meg pénzem sincs, haha.

    Nektek milyen lesz a november? Vannak már céljaitok?