Kedvenc oldalak #1 - PóniOrszág

Eme csodás napsütésessel teli délutánon arra jutottam, hogy ma végre picit újítok, másabb posztot hozok, mint eddig. Ajánlók voltak korábban is, de ezentúl oldalakról, legfőképp blogokról is szeretnék írni.

Régóta terítéken van egy hasonló cikkeket tartalmazó modul a blogon. Emiatt úgy döntöttem, hogy a sokatok által javasolt "kedvenc oldalak/blogok" poszt-sorozat végre elindul, remélem, hogy tetszik. Leszögezném, hogy nem fogok a designról, a blog felépítéséről, és hasonló külcsínekről beszélni. A legfontosabb az lesz, hogy én miért látogatom, milyen érzést vált ki belőlem, miért megyek fel, mit ad nekem az oldal.


Adri oldalát már régóta olvasom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de többségében azért rendszeresen felnéztem hozzá. Egyrészt a csodás fotói miatt, másrészt a stílusa miatt - fantasztikus ruhái/kiegészítői, és persze ízlése van, trust me! - és nem utolsósorban az életvidámsága miatt. Akárhányszor megnyitottam az oldalt, és böngésztem a bejegyzések között, valahogy mindig sikerült átadnia azt a hangulatot, amit szerintem ő is átélt a poszt írása közben. Az írásai annyira közvetlenek, és már-már hihetetlenül hétköznapiak, hogy az ember azt érzi, hogy évek óta ismeri ezt a lányt.

Tetszik, ahogy megosztja az örömteli, vagy a bánatos pillanatokat. Tetszik, ahogy beszél az olvasóival. Tetszik, hogy mindent illusztrál képpel, hogy a barátairól is legalább annyi fotó van, mint róla, hogy megéli a pillanatokat, hogy nem hagy elfelejtődni egy élményt sem, hogy vállalja a "viccesfejes" selfie-ket, hogy szuper gépe van, amely fantasztikus képeket produkál, hogy rengeteg kajás képet posztol, hogy mások örömének is tud örülni, hogy érdekli az olvasók lelki világa is.

Amikor nincs hangulatom a dolgokhoz, akkor megnyitom az oldalát. Inspirál arra, hogy megmoccanjak, pakoljak, csináljam a dolgom, pörögjek, ébredjek fel a rosszkedvből - ha van- és kezdjek el "élni" újra. Nem vagyok drámakirálynő, tényleg ilyen hatással van rám Adri blogja. Most is felpörögtem, iszom egy kávét, aztán lesz, ami lesz!

Olvassátok a PóniOrszágot? Ha nem, most elkezditek?

SWATCH: Oriflame Pure colour ajakrúzsok

Mára két Oriflame rúzs színmintáját hoztam Nektek. Elhatároztam, hogy ebben az évben kicsit változtatok a sminkelési szokásaimon, konkrétan létrehozom őket. :) Elég érdekes, hogy amatőrként beszélek sminkszerekről, de valahol el kell kezdeni, és a végtelenségig nem húzhatom a dolgot. Szép lassan beszerzem életem első ecsetkészletét, komolyabb palettáját, plusz rúzsokat szemhéjpúdereket, és hasonlók. Remélem, hogy ebben talán segítetek Ti is az ötleteitekkel, javaslatokkal. Mit ajánlanátok egy kezdőnek, nektek mi vált be, és hasonlók. :)  Hajrá 2014, hajrá én, vágjunk is bele!

Eme két rúzst az Oriflame-ből rendeltem, az egyik egy bájos kis nude, a másik egy durvább szín - legalábbis számomra - lilás árnyalat. Igen, nem nagyon mertem kísérletezni. A 4. katalógusban akciósak voltak, 599 Ft-ért lehetett hozzájutni egy darabhoz, jelenleg 1099 Ft-os áron rendelhetőek az 5-ös katalógusból.

Bizony, ügyesen rányomtam a kupakot! Taps-taps, béna vagyok. :D A csomagolás amúgy elég olcsó hatást kelt, mondjuk engem ez annyira nem is zavar. Ami miatt kicsit mégis, az az aggodalom, félek, hogy eltörik a műanyag.





A Vintage Nude simán használható hétköznapokon, suliba is viselem. Kellemes kis szín. A Warm Fuchsia nekem már egy kicsit sok lenne nappalra, de ezt betudom annak, hogy nem nagyon merek kilépni még a megszokott kis komfortzónámból. Őt még nem igazán használtam, de első blikkre nem tűnik rossznak.

Hogy tetszenek? Nektek van már Pure Colour rúzsotok, vagy
bármilyen másik az Oriflame-től? Elégedettek vagytok velük?

Turi-járat + kozmetikai haul

A mai napon turkálóban jártam, eme szerzeményeket szeretném bemutatni Nektek. A poszt másik részében inkább szépségápolós-sminkes termékeket láthattok, ezek egy része új, de némelyiket már nem mostanában vettem. :)

Kezdjük is a turis szerzeményekkel. 3 felsőt szereztem be, mindegyiket a Tuti Turiban vásároltam. Az áraik csodásak szerintem, a választék is remek.


Nyuszikaaaa. :D 



A hátulján zippzár van. *.*


Az Avonos szemhéjárnyaló tesztjét itt olvashatjátok, a Miss Sporty gyorsszárító fedőlakkról írt véleményem pedig ide kattintva érhető el.


Hamarosan jönnek a Oriflame-es rúzsok színmintái, épp tegnap kaptam meg őket! :)

Fehér, eredetileg Tallys póló - 990 Ft | Tuti Turi, Szombathely
Fehér, szegecses nyakú trikó - 590 Ft | Tuti Turi, Szombathely
Fekete halálfejes póló - 590 Ft | Tuti Turi, Szombathely
Essence rúzs Glow Neon Glow! árnyalatban - 150 Ft | Rossmann, Szombathely
Avon szemöldökárnyaló készlet - 1300 Ft | Avon
Miss Sport gyorsszárító fedőlakk - 600 Ft | Rossmann, Szombathely
Oriflame rúzsok (Vintage Nude, Warm Fuchsia) - 600 Ft | Oriflame
(a 4. Oriflame katalógusban voltak ilyen akciós áron)

Melyik a kedvencetek?
Ti vettetek valamit mostanában?

TESZT: Miss Sporty Nail Expert Turbo dry top coat

Most egy olyan terméket szeretnék bemutatni, amit mindig is akartam, csak felesleges, nem használnám, majd kivárom a száradást címszavakkal soha nem vettem meg. De most mégis, úgyhogy a mai nap főszereplője a Miss Sporty gyorsszárító fedőlakkja, a Nail Expert Turbo dry top coat.

Már lassan egy hónapja vettem őt, (haul posztban még nem szerepelt, egyben szeretném a következő vásárlással, mivel 2 termékért nem érdemes bejegyzést írni) kissé félve, nem voltam benne biztos, hogy be fog válni. Az Essence hasonló termékét tettem először a kosárba, 50 Ft-tal volt olcsóbb, de mégsem az lett belőle, hanem a Miss Sporty verziója. Amúgy azt nem értem, hogy miért nem ilyen formulájú az összes lakk? Mármint gyorsan száradó. Kiszedni ebből azt az alkotórészt, ami ezt eléri, és belekeverni a lakkokba. (Most képzeljétek ide a Spongyabob Patrik mémet, innen átrakni oda a dolgot, haha.)

Mit ígér? Azt, hogy a legutolsó réteg száradását követően nyugodtan kenjük fel, ugyanis 60 másodperc alatt megoldja a száradást. Tartja ezt? Igen! Tényleg megszáradt, ráadásul szép fényesre. Külön öröm, hogy az ecsete ilyen kis keskeny és lapított, ezeket szeretem, és az Essence kis bumszlijait. Könnyű felvinni, egyenletesen elterült, viszont nagyon világos lakkok esetében vigyázni kell, mivel a folyadék kék, és ez egy fehér lakkon látszik is. (katt ide, ha alaposan megfigyelitek, látható, hogy a Moyra fehér lakkja egy árnyalatnyival "sötétebb fehér")


Az ára elég baráti, 600 Ft-ért vettem meg a Rossmannban. Ennyi pénzért 8 ml-t kapunk, ez sokáig elég lesz szerintem. Teszteltem már fehér, fekete, nude illetve rózsaszín lakkon is, különböző márkákkal is jól együttműködik, egyedül a fehéret színezte el egy kicsit. A körmöket szép fényesre szárítja, ettől tartottam, hogy nem fogja produkálni, de aggodalmam alaptalan volt.Tartóssága kifejezetten jó, nálam 4-5 napot vígan éldegéltek a körmeim, extrém körülmények azért nem voltak, mosogatás és hajmosás, nagyjából ennyit kellett bírnia. A Lora lakkokat nem szereti, viszont a többivel jó barátok, nekem 600 Ft-ért teljesen megérte.

Ti használtok gyorsszárító fedőlakkot? Ezt, vagy egy másik márka termékét?

NOTD: Tavaszi elegancia

Ismét színes körmöket szerettem volna, és még mindig lakkstop van, emiatt a régi bevált lakkjaim közül kutattam. Végül ráakadtam erre a rózsaszínre, ami tökéletes választásnak bizonyult. Megpróbáltam kicsit "ünnepivé" tenni, hogy ne legyen annyira rikító.

Egyébként kicsit pinkesebb a lakk a valóságban, csak a fotó nem jött össze. A durva az, hogy a rózsaszín lakkból 1, azaz egy réteget kellett csak felvinnem. El sem hittem, nem is volt szívem rákenni egy másodikat is, pedig általában szoktam azért.

Nude lakk! *.* Essence, ezért nagyon szeretlek. :D
Őket használtam ehhez a manikűrhöz:


Tetszett?

Teszt: Avon szemöldökformázó készlet

Még az Oriflame verzióját néztem ki magamnak, de mire észleltem, hogy heló, meg kéne rendelni, addigra már nem találtam meg, haha. Butaságom megoldásaként alternatívák után néztem. Végül ráleltem az Avon termékére, de kissé szkeptikus vagyok az Avonnal, elég bizalmatlanul álltam a dologhoz, de egy próbát megér alapon megkértem anyát, hogy rendelje meg nekem.


Kis kompakt a dolog, olyan, mintha szemhéjpúder lenne. Jól záródik, simán beleszórnám a táskámba, nem lenne baja. Jár hozzá egy kis ecsetke is, én használom hozzá, de nem a legjobb sajnos... Hátoldalán egy kis matricán az árnyalat, és egy-két apró infó található.

Egy színben kapható, ami elég sötét. Számomra. Erről megoszlanak a vélemények, sokaknak nem passzol a sötét szemöldökükhöz. Nálam tökéletes, pedig muszáj a lehető legsötétebb színt alkalmaznom, mivel a hajam kékesfekete. Építgetni kell viszont, mivel egy rétegben nem elég.
Tartalmaz waxot is, ez jó ötlet, és ellátja a funkcióját. Tartósságra nem tudok rosszat mondani, reggel megcsinálom, a szemöldököm egész nap tartja magát, nem mászkál sehova. Mármint a por, és nem a szemöldököm, vicces lenne, ha lesétálna az államra, vagy valami.


Szerintem nagyon természetes hatást kelt, ezen még én is meglepődtem. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez most jól sikerült, hajrá Avon! Ha elfogy, akkor újra fogom venni!


Ti mivel formázzátok a szemöldökötöket? Esetleg megvan ez a termék?
Vagy az Oriflame verziója?

Tények rólam - Ismerjük meg egymást!

Szinte már a csapból is micellás víz, illetve ez a TAG folyik. Örülök, hogy megkaptam, bár nem tudom, hogy értelmes gondolatokkal tudok-e szolgálni. Hasonlít a dolog a 30 tényes bejegyzésekhez, de itt most 7 db-ot kell leírnom. Engem Niki és Cintia jelölt, köszönöm szépen! :)



1. Nem tudok zajban tanulni, olyankor legjobb ha egyedül vagyok, és csend van. Ugyanez igaz a blogolásra is.

2. Egyetem mellett dolgozom is, immár 2 hónapja.

3. Utálom, ha egy szék háttámlája üres. Mindig rárakok egy felsőt, valamelyik sulis melegítőmet,  végső esetben ráhúzok egy kötött pulcsit.

4. Szeretem a semmittevést, de ritkán jut időm rá, kikapcsolódni is nehezen tudok, mert folyton az előttem álló dolgokon gondolkodom, vagy újabb teendőket találok ki, szinte magamnak generálom az elfoglaltságokat. Hihetetlen. :D

5. Bagoly típus vagyok, mindehhez az is társul, hogy borzasztóan rosszul alszom. Néha egy huzamban tolok 8-9 órát, máskor meg 4-et, de 20 percenként felébredek. :(

6. Nagyon nehezen tanulok nyelveket, mármint az angolon kívül. A német abszolút nem is ment/megy, fogalmam sincs, hogy is kellene tanulni, mivel az angolt csak úgy érzésből csinálom, ami az egyetemen hatalmas hátrány egyébként.

7. Nagyon rá vagyok állva a problémák megoldására, ha valamikor beüt egy gond, azonnal keresem a lehetőséget, és akkor add Uramistenem, de mindjárt alapon gondolkodom, és addig idegesít, amíg el nem rendeződik a dolog. Ebből is látszik, hogy mostanában rengeteget agyaltam a bloggal kapcsolatban, új képötleteim vannak, mivel a jelenlegiek nem minőségiek, rengeteg poszt-terv, és hasonlóak, amelyeket RÖGTÖN megvalósítanék.

Tovább kellene adnom 7 embernek, de az az igazság, hogy sokkal több embert szeretnék megismerni, ráadásul nagyon sokan megkapták már. Épp emiatt a Pepecs-lányoknak küldeném, a legjobb csoportnak FB-n! Nyugodtan töltsétek ki csajok! Aki nem a csoport tagja, de olvas, és esetleg van kedve hozzá, neki is szeretettel továbbítom a ,,meghívást"! :)

NOTD: Minimalista, de csillog

Lakkstoppon vagyok, ezért nem vettem lakkot már nagyon-nagyon régóta, legalább két hete. :( Úgy döntöttem, hogy elhasználom a régieket, szóval egy fehér Lora lakkra esett a választásom. Először rajta alkalmaztam a csillámos lila-rózsaszín fedőlakkot (17- Only Purple Matters), de lemostam, mert nagyon nem tetszett, szóval kipróbáltam feketével. Így már bejött a dolog, szóval maradt. A fekete és a szürke csillámos lakk is Moyra. :)

A fehér lakkból 3 réteg kellett, a feketéből 2, az ezüstből szintén 3. Aki követ Instán, az már láthatta ezt a manit. :) Én nagyon szerettem, ráadásul tartós volt, a 4. napon mostam le, akkor is csak azért, mert meguntam. A fehér lakk bírta a legkevésbé egyébként, de ezen nem lepődtem meg, focizással, kosarazással és maratoni mosogatás/takarítás kombóval edzettem a kis lakkokat.

Hogy tetszett? 

Teszt: Kallos Latte tejproteines hajpakolás

Régóta meg akartam venni őt, de lebeszéltem magam. Ám egy csodás téli napon nyakamba vettem Szombathely városát, és nagy keresgélés közben hirtelen ráleltem egy boltban. Jelnek vettem, szóval jött velem haza, vagyis a koliba.

Nagyjából másfél hónapja használom, és alig hiányzik belőle, pedig "csak" 275 ml-t tartalmaz a tégely. Kiváncsi vagyok, hogy meddig tart majd.


Mit is ígér? Puha és fényes hajat. Betartja? BE! Én a hajam egészére viszem fel, nem lesz tőle gyorsabban zsíros. Előfordult, hogy csak 1-2 percig maradt a hajamon, mert siettem, de amúgy tényleg kivárom a 10 percet. "Balzsamként" sem volt rossz, de egyértelműen pakolásként az igazi. A hajam sokkal fényesebb és kezelhetőbb, amióta ezt használom, ráadásul puhább is. Könnyebb kifésülni, és furán hangozhat (olvasódhat, haha), de nem szedek ki annyi hajat a fésűből, mint előtte. Lehet, hogy csak beképzelem, de nem hiszem.

Az ára nagyon kedvező, én 370 Ft-ért vettem, ennyit bőven megér, az eddigi használat alapján tuti, hogy újraveszem, de legalábbis több hajpakolást is kipróbálok a márkától.
Az illata is eszméletlen amúgy, szerintem tejszínes-vaníliás puding, anya szerint sima vanília, de én maradok a pudingos verziónál, engem arra emlékeztet. :) Sajnos a hajamban már nem éreztem mosás után, pedig azt imádtam volna.


Nektek van a márkától hajpakolásotok? Esetleg valami mást használtok? :)
Milyen véleménnyel vagytok erről/sajátotokról?

ÉnKépek #4 - Instagramos összeállítás

Jó rég volt már ilyen bejegyzés, azóta felpakoltam pár képet. Teljesen függő lettem amúgy :D Sok dolog itt fent van már, a blogra pedig még nem publikáltam, szóval érdemes követni: @szandimike

- A Moyra 901-es rózsaszín gél lakkja eléggé bejött, itt látható a teljes manikűr. Azért egy selfie-t is belepakoltam a bejegyzésbe, mert egoista vagyok. :( Megnéztük moziban a Wall street farkasát. Tudtátok, hogy nagyon jó film, és a popcorn sós? 
- Szilveszterkor menő voltam amúgy, nem? :D Csak úgy ragyogtam! Adamről meg ez a kedvenc képem.
- Kis időutazás, a következő kép a nyelvtudomány izgalmas világát mutatja be, a mamusz viszont karácsonyi ajándék. Az utolsókat nem kell bemutatni, én ennyire vártam a karácsonyt. :3


- Jelenleg is ez a manikűr van a körmeimen, hamarosan bejegyzééés. Nagyon tetszik, mások is odavoltak érte, kivéve anyukám. Értitek Ti ezt? :( A rózsát a munkahelyemen kaptam, nőnap alkalmából természetesen egy cuki pasitól, akinek németes akcentusa volt. (külön öröm, hogy rájöttem, hogy ő német, teljesen büszke voltam magamra!) Hozzátenném, hogy abszolút nem számítottunk virágra,vagy akármire, de imádtuk. Az előző manim is meg lett osztva természetesen, azt is nagyon szerettem, Instán még a kaviáros verziója volt látható.
- 1 hetes. hétfő reggel készült "énkép". Sütött a napocska, nem hagyhattam ezt a reggelt kép nélkül. A kreativitásom pedig nem ismer határokat, még a születésnapomra kaptam ezt a desszertet, és csodás kompozíciót hoztam össze. Milka feat ágynemű!
- Szivecske, kolesz verzió. Avagy csütörtök esti "mitegyünk?" vacsi. :D Picit azért buliztunk is, aClubos fotó, melyen csodás szőke szobatársammal szerepelek! Temészetesen külön képet is kapott a szerelmem, életem első, és eddigi egyetlen O.P.I lakkja! Innen üzenném, hogy aki meglep egy - értsd: 387858457 db ilyen lakkal, annak eladom a lelkem is!

NOTD: Pros and bronze

Nemrég vettem egy O.P.I lakkot, melyet nagyon hamar kipróbáltam, és meg is van róla a kialakult véleményem. :) Hatalmas szerelem, abszolút nem bántam meg, hogy megvettem. Egy rózsaszín Moyrával párosítottam, ugyanis az O.P.I-nak rózsaszín fénye is van, de természetesen ez az én csodás fotómasinám miatt nem látszik. :c

Kívánságlista tavaszra

Eme darabokat szeretném beszerezni végre, a legtöbb már időtlen idők óta rajta van a kívánságlistáimon, de hát mit tegyek, válogatós vagyok. :D


1. Csizma - Igazából nem találtam képet, a lényege az, hogy elegáns, de sportos is legyen, a csipkeberakásúak nagyon tetszenek. 2. Nagy fekete táska - Még mindig nincs, nem találtam megfelelőt. 3. Farmering - Ugyanez a helyzet. :( Vagy nem tetszik, vagy csilliárdokba kerül. 4. Farmernacik - Mostanság meg kellett szabadulnom 1-2 darabomtól, kellene utánpótlás. Egy világoskék, egy szürke, és egy fekete farmer rendel! 5. Karóra - Lehetőleg arany, de nem a ronda, hanem a kissé bronzosabb. Öltöztet, és nem akarom mindig a telefonomat előketetni. 6. - Láncos nyaklánc -Szintén bronzosabb arany színben, nagyon tetszenek ezek a nyakláncok. 7. Új szemüvegkeret - A jelenlegi lassan 3 éves, kicsit már megviselt. :( Lehet, hogy tavasszal nem jön össze a dolog, de azért nem ártana.

Ti mit szeretnétek beszerezni tavasszal? Van listátok? :)

Kitöltögetni való - értékelés + oldaldolgok

Nagyjából 2 hete kértelek Titeket arra, hogy töltsétek ki nekem ezt a kérdőívet, amely segít abban, hogy milyen irányba haladjak a bloggal, mit változtassak, esetleg mi maradjon meg, mire lenne igény. :) 12 válasz érkezett a kérdőívre, vagyis igazából 10 mivel valaki kétszer küldte el, egy személy pedig "nem tudom"-okkal felelt. Tulajdonképpen ez nem rossz, de jobb lett volna még némi anyag, hiszen minél több vélemény, annál szélesebb érdeklődési kör jelenik meg. Na, de mindegy. :)

Milyen gyakran látogatod az oldalt?
Itt 1 válasz volt lehetséges. 3-3 válaszadó 2-3 naponta, vagy hetente nézi az oldalt, 2 emberke naponta, a maradék 2 pedig ritkábban. Ennek nagyon örülök, mivel így reálisan tudják megítélni az oldalt, én sem tudnék véleményezni egy olyan lapot tökéletesen, amit havonta egy alkalommal látok.


Melyik rovat a kedvenced?
Ennél a kérdésnél több dolgot is lehetett jelölni. Számomra is meglepően 7 szavazatot kaptak a haul bejegyzések, rögtön őket követve pedig 6-ot (!) a személyes posztok. 4 szavazattal jön az NOTD, 3-mal szorosan utána az ajánlókat tartalmazó bejegyzések. A cikkekre, illetve az inspirációs rovatra egyaránt 2-2 szavazat érkezett. Volt, aki mindet bejelölte, köszönöm! :D

Kifejtenéd, hogy milyen rovatokat hiányolsz az oldalról?
5 ember konkrétan semmit nem hiányol, szeretik így a lapot, köszönöm szépen! :) Javaslatként megkaptam, hogy legyen több információ rólam, terméktesztek, haul posztok (részletesebben bemutatva), outfit bejegyzések, kivánságlisták, DIY dolgok, és olyan bejegyzések, amelyek máshol nem megtalálhatóak.

Leírnád, hogy szerinted miből legyen több, illetve kevesebb?
Na, itt kavarodás lesz, hiszen nem tudom, hogy ki mire gondolt, hogy a javaslatából több legyen, avagy kevesebb. A többség azt szeretné, ha inkább írnék, kevesebb kép lenne, pl. inspiráció/Lookbook csökkenjen, de mint mondtam, nem tudom, hogy itt nem arra értették-e hogy több legyen, konkrétan arra, hogy ebből legyen gyakrabban bejegyzés, 2 ember voksolt. Itt is megjelentek a javaslatok arra, hogy legyen több haul, outfit és termékteszt. Javasolták, hogy a boldogság bon-bonokat részletesebben írjam, illetve egyetemről lehetne több poszt. 1 ember pedig semmiből nem akar többet, vagy kevesebbet, remélem, hogy ez pozitív. :)

Adj nekem témát!
Itt is a haul, outfit és termékteszt trió viszi a pálmát, illetve főleg az, hogy a haul posztok legyenek részletesebbek. Javasolta egy személy, hogy írjak a kedvenc blogjaimról, illetve további egy személy szintén az outfit vonalat erősítené, és kivánságlistát is láthat tőlem. Egy ember kérte itt is, hogy az egyetemi életről írjak, valaki pedig javasolta, hogy ha nincs ötletem, akkor zárjak be. :)

Összegzés:
Először is, köszönöm azoknak, akik kitöltötték nekem ezt a kis "tesztet", kerekebb képet kaptam az olvasók ízléséről. Szeretnék nem hivatalosan is visszaírni, nem csak elemzem a válaszokat, hanem reagálok is rájuk. Ami a leginkább meglepett, az a személyes bejegyzések iránti érdeklődés. Nem gondoltam volna, hogy erre van igény, a haul posztokat tudtam, de ezt nem. A javaslatokból mindent szeretnék megvalósítani, a haul posztok ugyanúgy jönnek, még több személyes dolog tűnik majd fel, igyekszem a DIY vonalat is behozni az oldal állandó rovataihoz, hamarosan érkezik az első kivánságlista is, ezek mellett pedig nekiállok tesztelgetni (majd csak belejövök alapon), és megvalósul az álmom is, azaz outfitek is lesznek a blogon, ha minden jól megy. Ráadásként tervezek elindítani egy újabb rovatot, kedvenc blogjaim címmel, de ez még kiforrja magát, hogy pontosan milyen módszerrel mutatom be őket. Az egyetemi élet iránti lelkesedésről sem tudtam, de természetesen írok akkor még, ha tudok miről. Nekem az NOTD bejegyzések nagy kedvenceim, itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy közöljem, nem szűnnek meg, szeretném őket gyakoribbá tenni, de ez sok dolog függvénye még.
Idecsatolnám, hogy pár hete kaptam egy kérést, amelyben a koleszos léttel kapcsolatban kért tőlem tanácsot az illető, aki jövőre kollégiumba költözik. Üzenném, hogy elkezdtem a bejegyzést, megvan a struktúra, igyekszem posztolni, amint elkészült. :) A másik dolog pedig az, hogy egy blogger leány beleírta a kérdőívbe, hogy szeretné ha véleményezném a blogját, ezért külön köszönet, jól esik nagyon, hogy érdekli a véleményem, hamarosan megy az e-mail!
Jöjjenek azok a dolgok, amik kicsit megleptek. Nem tudom, hogy az inspiráció mennyire érdekel titeket, avagy mennyire nem, de konkrétan csak a Lookbok posztok tartoznak ide már egy jó ideje, amiből az utolsó bejegyzés dátuma december 15. :/ Ezt nem értem így, hova csökkentsem a nulláról? :D Ha pedig érdekel Titeket, akkor nyugi, lesz néha, maximum havi 1, többet nem szeretnék. A boldogság bon-bonokról pedig annyit, hogy csak akkor kerülnek vissza, ha megfelelő fényképezőgépem/telefonom lesz, amelyek által elvárt minőségű képekkel tudom illusztrálni a bejegyzéseket, addig nem szeretném újrakezdeni. Igen, újrakezdeni, ugyanis december 27-én volt utoljára ilyen bejegyzés.

Néhány szóban még az oldalról, lehetőleg röviden, mert igencsak hosszúra sikeredett a bejegyzés. :) A kérdőív kapcsán sok minden megfogalmazódott bennem, min javítsak, mi az, ami jó így. Valami rendszer már régóta érik, ezért esélyes, hogy legjobb esetben is 2 naponta lesz új bejegyzés. Nem akarom konkrétan bekategorizálni, hogy melyik nap miről írok, úgysem sikerülne így, és nem is hiszek ebben a módszerben. A másik dolog a rólam szóló modul bővítése, mivel kértétek. Március végére szeretnék egy oldaltérképet is, remélem, sikerül kiviteleznem. A design marad valószínűleg, hacsak nem kerül ki fejlécként az új tag, ami a képek jobb oldalán szerepel, mint mindig.

Ennyi voltam mára, köszönöm még egyszer a kérdőívre fordított időt. :) Remélem tetszett nektek az értékelés, és az oldal jövője is érdekel majd.

Hello March

Már tavasz? Most komolyan? Neeee. :( Most biztosan hülyének néztek, de ez van, immmádom a telet, és konkrétan nem is volt. Ez nem ér. Mondjuk meg lennék lepve, ha konkrétan már 15-20 °C-ok lennének, és mehetnénk bőrkabiban mindenhova, ez kizárt. Lesz még tél a tavasszal. (értelmes mondat level én) Igen, magamat győzködöm amúgy.


A február számomra szörnyű volt, nem találtam a helyem. Semmi nem sikerült, fásult voltam, és életképtelen. Ha kijöhet a tavaszi fáradtság februárban, akkor nálam ez történt. Egy hónapig zombiként viselkedtem, még saját magam is idegesített. Az órarendem egyébként szerintem ****, konkrétan hiába van elég kevés órám, mégis mindig rohanok, és semmire nincs időm. Most már állandósult, hogy keddenként mindig melózom, és péntekenként is, ha tudok. Februárban sok apró-cseprő dolog miatt haza kellett járkálnom, minden hétvégén itthon voltam, pedig 2 hetente szoktam hazajárni alapból, ezt vissza is hozom, mert utálok ennyit buszozgatni, főleg feleslegesen.
Márciusra sok tervem van. Rengeteg olyan dolog játszik szerepet az életemben, ami elveszi az időmet, és nem okoz örömet, ezeket megpróbálom elhagyni. A blogra rengeteg ötletem lett, és persze ez Nektek is köszönhető, hogy kitöltöttétek a kérdőívem, erről írni fogok egyfajta összesítést/elemzést a jövő héten. Szeretném megvalósítani az oldal térképét, amely bemutat mindent, a kereséstől a bejegyzések "értelmezéséig". A haul posztok megszaporodtak, valószínűleg több NOTD is helyet kap majd a blogon. A szokásos tavaszi kívánságlista is érkezik, lehet, hogy eBay-es "megakaromvenni"-listák is bekerülnek a repertoárba, emellett újra feltűnnek Lookbook képes posztok, illetve Polyvore szettes bejegyzések is. Tesztelgetni is akarok, ami nem túl gyakori nálam, mivel nem szoktam ilyet csinálni, ráadásul a gépem nem csinál elég jó minőségű képeket, de azért próbálkozom- Megpróbálom jobban beosztani az időmet, muszáj, mert rengeteg a tanulnivaló, tudom, hogy mit várok magamtól, és hogy mit kell tennem pl. egy ösztöndíjért.

Nektek vannak már terveitek márciusra?