Outfit: Abandoned tower

Történelmi pillanat hölgyeim és uraim! Ez a blogon az első outfit poszt, úgyhogy legyetek kíméletesek. Olyan helyen akartam fotózkodni, ami csini meg sokat vagyok ott, ezért az aClub előtt pózoltam. Ja, nem. :D Temészetesen egy csodás parkot kerestünk erre a célra, ahol véletlenül akadt egy víztorony is. Teljesen random.


Kívánságkosár - központban a H&M

Sziasztok, cicákok!
Mai posztként kivánságlistát terveztem, nekiálltam böngészni a H&M kínálatát, és megosztanám veletek is az eredményét. Később is szeretnék majd ilyen bejegyzéseket mindenféle online fellelhető boltocska oldala szerint, évszakonként, vagy naponta 365 alkalommal, ha nagyon csorgatom a nyálam.

Eddig nem lehetett nálam H&M-hez köthető posztokat olvasni, ez annak köszönhető, hogy a környéken nincs. Ami még durvább, hogy életemben egyszer voltam ilyen boltban, az is Grazban volt, úgyhogy kicsiny hazánkban én még nem jártam H&M-ben sajnos.
Szombathelyre járok suliba, ahol nem található, a legközelebbi üzlet Veszprémben van, esetleg Győrben. Csak sajnos senki nem fog elzarándokolni velem egyik helyre sem. Ami elszomorít. :( Ameddig nem találok vállalkozó szellemű, birtkatürelmű, 200x ruhapróbát kibíró jelöltet, addig marad a neten való böngészés. *színpadias sóhaj helye*

Leopárdmintás cipő - 3990 Ft (ABSZOLÚT FAVORIT, HA VALAKI SZERET
ÉS MEG AKAR LEPNI, AKKOR 37-ES A LÁBAM! ^^)

Mini blogsale - főként körömlakkok

Üdvözletem, kedves CIMD-olvasók!
Késő délután van, esik az eső erre, szóval épp ideje valami örömet csempészni a napba! Nekem ez a blogolás, nektek pedig remélem, hogy a poszt olvasása. :) Mára egy kisebb blogsale sikeredett bejegyzés gyanánt, ugyanis sok-sok olyan lakkom van, amelyeket már nem használok. Kevés a hely, kinövik a dobozt, és szeretnék kitalálni egy új tárolási módot, ahova a következő lakkokat már nem szeretném elhelyezni. Épp ezért gondoltam, hogy hátha nálatok jobb helyen lesz, és valamire felhasználjátok őket.


ÉnKépek #5 - Instagramos összeállítás

Ismét eltelt egy hónap (több is), amióta Instás képeket posztoltam. Azóta sok-sok fotót pakoltam fel, különböző témákban természetesen. Lehet követni, ha nem csak blogbejegyzés formájában szeretnétek látni a képeimet. :) @szandimike

 Kivirágzott fácska Szombathely szívében!

Ebay rendelés #2

Különleges ez a nap, ugyanis vége tavaszi szünet van! Köszi SEK, hogy nálunk van szünet, akiknél nincs, azoknak pedig kitartás! Mára eBay-es poszttal készültem, összegyűlt egy újabb bejegyzésre való adag, a következő rendelések valószínűleg április végén - május elején érkeznek csak. Épp emiatt úgy gondoltam, hogy hasznosítom a tegnap vásárolt Joy magazinomat, és felhasználom a képekhez. Zárójelben jegyzem csak meg, hogy az eredeti terv szerint InStyle magazint vettem volna, de sajnos elkapkodták a körömlakkos verziókat, úgyhogy nyugodt ember lévén nem arénáztam, csak vettem másik újságot. Haha, nem így volt.

Glamour-napok szerzeményei - 2014. április

A hétvégén lezajlottak a Glamour-napok, emiatt a mai napra a szerzeményes bejegyzést szántam. Két alkalommal vásárolgattam, pénteken korán reggel-délelőtt, illetve vasárnap is. Meglepett, hogy nem volt nagy tömeg egyik napon sem, azt hittem, hogy órákig fogok sorba állni, majd rájövök, hogy bálna vagyok, és OKAY :( fejjel visszateszem a cuccok 125%-át. Ez nem így történt, alaposan kiköltekeztem magam, így utólag van olyan dolog is, amit tudnék nélkülözni, erről később bővebben.


Kicsit túlzásba estem? NEEEEEEEM.

Csíkos felső a Takkoból, 2490 Ft helyett 1990 Ft.


Élőben korallosabb, 1190 Ft helyett 950 Ft volt a C&A-ban.
Dettó. :D
990 Ft helyett 790 Ft, szintén C&A.
1990 Ft helyett 1590 Ft, a New Yorkerben vettem.

2 cicanadrág került együtt 2290 Ft-ba, kedvezménnyel végül 1830 Ft lett belőle, ismét C&A.

2 bandeau top a New Yorkerből, 1990 Ft helyett 1590 Ft-ért.

Minden a DM-ből van, eredetileg 800 Ft lett volna a balzsam illetve a sampon is, kuponnal kerültek 400 Ft-ba. A tusfürdő 520 Ft helyett 390 Ft-ot kóstált.


A dalmatás Essence lakk 595 Ft helyett 475 Ft (Müller), a S-He lakk 800 Ft helyett 400 Ft (DM), a Manhattan lakk le volt árazva 400 Ft-ra, ebből jött le még 20% kedvezmény, szóval 320 Ft-ot hagytam ott érte. A tusecsetet a lakklemosás miatt vettem meg, 795 Ft helyett 635 Ft-be került. A kakukktojás a Catrice lakk, utólag őt már bánom, ugyanis nagyon hasonlít az egyik O.P.I lakkomra. Őt 1035 Ft helyett 830 Ft-ért kaparintottam meg. Itt és most él a lehetőség, aki esetleg szombathelyi, és szeretné ezt a lakkot, az nyugodtan írjon. Természetesen áron alul, 600 Ft-ért odaadom, ki sem próbáltam, hiba volt megvenni. Siettettek, én meg gyorsan beledobtam a kosárba. Család, máskor ne siettessetek, legközelebb megveszek emiatt egy konyhabútort!
Sajnos pontosan nem tudom megmondani, hogy mennyit spóroltam, mert a blokkok egy része anyukámnál van. :( Kb. 6000 Ft-tal fizettem kevesebbet, mint alapból tettem volna. Nekem nagyon bejött most ez a "rendezvény", az októberi sokkal gyengébb volt. Külön tetszett, hogy a DM és a Müller is elfogadta a leárazott termékekre a kupont. Remélem Nektek is sikeres volt a vásárlás.

Ti miket szereztetek be? Tetszett a Glamour-napok?

Maybelline Volum' Express The Colossal Cat Eyes szempillaspirál

A mai bejegyzést egy tesztnek szántam, a szempillaspirálomra esett a választásom. Karácsonyi ajándék volt, az egyik koleszos leány vette nekem, ugyanis rajta volt a kívánságlistámon. Azóta csak őt használom, mivel eme darab a legelső márkásabb termékem, ezért nagy bizalommal fordultam felé.

Csodát azonban nem vártam, mivel tudom, hogy az én szempilláim alapból borzalmasak, annyira rövidek, hogy nemhogy szempillának nem nevezném őket, szemborostának is alig. :( Épp emiatt is lepett meg ez a spirál, ugyanis az eddigiektől csak feketébb lett, és nagyjából itt meg is szakadt a történet. De itt... Más történt!



Szokásos dundi tubus, 9,5 ml termék.


A keféje az egyetlen, ami annyira nem tetszik, szerintem túl sok festéket vesz fel. A belső szempilláimat nem érem el vele igazából, furán lehet vele bánni, az egyszer biztos. A színe viszont tényleg fekete, nem csak "szerű", nálam általában ez a problémás dolog, nem feltétlenül lesz szép fekete a végeredmény.


A jobb szememen alkalmaztam csak, a bal szemem teljesen natúr. Kissé összeragasztja a pilláimat, amelyek utána olyanok mint a légylábacskák. Nekem ez nem baj, kifejezetten tetszik. A pilláim (borostáim, haha) hosszabbak, de nem dúsabbak. Amit viszont meg akarok említeni, az az alsó pillasor. Amióta ezt a spirált használom, mintha több lenne alul a szempillám. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mindenesetre nálam ez a helyzet.
Csupán a kefe miatt kap 4,5 pontot az 5-ből a kicsike, ugyanis nehezen tudok vele spirálozni.

Tetszett? Ti milyen szempillaspirált használtok?

NOTD - NYC Blue.L.ita (038) és Miss Sporty 3315

Igen, megint NOTD, de most ehhez volt hangulatom, és olyan szép napunk van, ehhez vidám színek dukálnak. Mára egy narancssárga-kék manikűrt hoztam, a narancsot múlt héten vettem, és nagyon nagy kedvenc lett. Fedőlakk pedig ismételten az Essence pelyhese, ami vészesen fogy egyébként. :( A fotózást kivételesen a kertünkben ejtettem meg, külön köszönet illeti a körtefánkat a közreműködésért. Figyelem! A poszt eszméletlen művészi képeket tartalmaz. :D

Őket használtam, és persze a pelyhest!
Született fotós vagyok, nincs mit tenni. . .

NOTD + TESZT: Rimmel Space Dust lakkok

Indítsuk a mai napot egy manikűrrel, melyet korábban viseltem, a lakkokat pedig az előző haul posztban már láthattátok. Ők az én első homokfinisű lakkjaim, lassan reagálok az újdonságokra amúgy. Nagyon tetszenek, 1200 Ft-ért vétek lett volna otthagyni őket. Megjegyeztem, hogy inkább nem eszem 3 napig, de ők jönnek velem haza. Erre a Rossmannos pénztáros néni úgy bevihogott, hogy csak na, olyan viccesnek éreztem magam. :DDD

Moon Walking és Aurora!



A lila (Moon Walking) két réteget kapott, az arany (Aurora) pedig hármat, két rétegben látszottak a körömvégek, úgy gondoltam, hogy elbír egy harmadikat. :)
Az üvegek szokásosak, 8 ml ,,anyagot" tartalmaznak. Szerencsére az ecset dundi és lekerekített, én ezekkel szeretek a leginkább lakkozni. Szépen terült a lakk, az állaga számomra megfelelő, talán egy picit folyósabb lehetne. Én alkalmaztam fedőlakkot, így hipergyorsan megszáradtak

Szűrt fény

Lámpafény

Ezt a képet a lakk felkenése után 3 nappal, maratoni mosogatás, nagytakarítás és egyéb tevékenységek végeztével készítettem. Ezen a kezemen csak a körömvégek koptak meg picit, viszont a jobb kezem egyik ujjáról lepattant egy jókora darab. Nem tudom, hogy miért, a többinél nincs ilyen probléma. Mindenesetre bimbódzó kapcsolat a miénk, Aurora és Moon Walking a férjeim akarnak lenni, én pedig ezentúl az ő tulajdonuk vagyok, sajnálom :(


Összességében nagyon meg vagyok velük elégedve, ha van szerelem első látásra, akkor ez az. :) Előléptek a kedvenceimmé, ráadásul kijelenthetem, hogy a lakkstoppnak hivatalosan is vége!

Tetszett? Megvannak ezek a lakkok?

Új kinézet, azaz új sablon

Szombat délután van, és NEM kellett tanulnom. Ezt kihasználva arra gondoltam, hogy leváltom az előző sablont, és újítok egy kicsit az oldalon. Nem akartam hatalmas váltást, meg bonyolult dolgokat, de a tervem sajnos megbukott, órák óta szenvedek a sablonnal, mert mindig elcsúszott, eltüntette a modulokat, és hasonlók. Ezen jól kipuffogtam magam, de csak azért is befejeztem.


Remélem mindenkinek tetszik, és senkinél sincs elcsúszás, vagy bármi. Nekem bejön egyelőre, fohászkodom, hogy 2 nap múlva se akarjam leváltani.

Mi a véleményetek?

Ebay rendelés + körömlakk haul

Végre, itt a péntek-tek-tek! :) Ma ropogós kis zsákmányos posztot hoztam Nektek, megérkezett néhány rendelésem az eBayről, plusz néhány körömlakkot is vettem. Linkek a képek alatt, némelyik már nem vásárolható, de így legalább látjátok, hogy keressetek rájuk. :)

Tudom, a csoportképek a mániám. Tudom-tudom...

Harry Potteres karkötő! *.* Ez első látásra volt szerelem, cikesz és bagoly és halál ereklyéi! Hogy hagyhattam volna ki épp őt? Egy az egyben megegyezik a képernyőn szereplő darabbal, elégedett vagyok.

A szokásos kutyalánc, nagyon népszerű kis cucc. Nekem is bejön, de nem ronda arany, hanem kicsit bronzosabb színű, én jobban preferálom ezt az árnyalatot. Kép alapján kicsit fémesebbet vártam, de így sem vészes, hogy műanyag.

Ez a gyűrű csak úgy becsúszott, valószínűleg tudnék élni nélküle, de hatalmába kerített a "csak 1 dollárba kerül" effektus. :D Szállításnál sajnos az a rész, ahol a méret állítható, kicsit benyomódott, de becses izmaimnak köszönhetően orvosoltam a problémát.

Ilyen telefontokot akartam korábban is, mivel eszméletlen ügyességemnek köszönhetően a telefonomat folyton leejtem, összetöröm, szétszakítom, elvágom a torkát, és hasonlók. Boltokban aranyáron ugyan lehet kapni ilyen tokot, de az eBay olcsóbbnak bizonyult. Ő teljesen olyan mint a képen, nagyon tetszik.

A Rimmel Space Dust lakkokat akció keretében szereztem be, 25%-kal olcsóbbak voltak a Rimmel termékek a Rossmannban. A lazacszínű Miss Sporty szintén akciós volt, így nincs bűntudatom, hurrá!

eBay:
Lánc-nyaklánc (eszméletlen humoros kedvemben írom ezt a bejegyzést) - 365 Ft {most már 375 Ft)
Harry Potteres karkötő - 340 Ft
Háromszöges gyűrű - 220 Ft
Telefontok - 720Ft

Rimmel lakkok - 600 Ft/db | Rossmann, Szombathely
Miss Sporty lakk - 445 Ft | Rossmann, Szombathely

Melyik a kedvencetek? :) Ti miket szereztetek be mostanában?

Kedvencek #1 - MÁRCIUS

Április második napja van, ezért úgy gondoltam, hogy ma a márciusi kedvenceimet hozom el Nektek. Vegyesen vannak, nem csak sminkszerekről beszélünk, ez valószínűleg a későbbiekben is így lesz. :)

1. Palmolive Essential Vanilla tusfürdő
Hát ő abszolút szerelem, konkrétan vanília-bomba, csodás illata van, és pancsi után is érezhető! Hidratál is, és nálam fő szempont, hogy az érzékeny szememet ne irritálja, ez pedig így van.

2. Leveles gyűrű
A hónapban ezt viseltem a legtöbbet, nagyon szeretem, mert mindenhez megy, ráadásul egy egyszerű szettet is feldob. Sajnos nem állítható méretű, ez az egy hátránya.

3. Essence rúzs, ami szájfény
Sokat volt rajtam, én erősen szájfény párti voltam eddig, meg most is azokat preferálom. Sok színe nincs - konkrétan semmi - csak fényt ad, hétköznapokra pont elég.

4. Avon szemöldökárnyaló készlet - teszt
Amióta megvan, mindig ehhez nyúlok, ha van időm/hangulatom sminkelgetni. Természetes a hatása, és remekül harmonizál a hajszínemmel.

5. Kallos Latte tejproteines hajpakolás - teszt
Csodát nyilván nem tett, de amióta használom a hajam sokkal könnyebben kezelhető és fényesebb.

6. Oriflame ajakrúzs - swatch
Suliba is használom, nude szín, pont tökély. Egyenletesen kopik, nem kenődik és kicsit még hidratál is.

Ti miket szerettetek márciusban?