Nyereményem Katytől

Múlt héten kaptam kézhez a csomagomat, melyet Katy postázott nekem, ugyanis a nyereményjátékán én voltam az egyik nyertes, akinek kedvezett a szerencse. Nagyon örültem a termékeknek, borzasztóan sok-sok dolgot kaptam, nem is tudom elégszer megköszönni. :)


 Aranyos kis cetli! :)

Az új jövevény - Sony Xperia Z1 Compact

Üdvöööözlehelletem, ez itt ismét a Simon... Fauve-hiány csillapítóóó!
Bezony, I'm back, bitchez! Elsőként ezt a posztot szántam, mert hatalmas mérföldkő az életemben, vasárnap óta az enyém, és wá, hiperszuper boldog vagyok miatta!
Sok-sok művészi képet tehetnék ide, de ez valószínűleg nem fog megtörténni, mivel még mindig nem működik a fényképezőgépem, és telefonnal nem tudok telefont fotózni. (first world problem illatot érzek!)

Kezdeném azzal, hogy űberbrutál módon vágytam már egy új telefonra, az előző nem volt 1,5 éves sem, de hihetetlen gyorsan gyilkolom le, belezem ki és töröm el a telefonok gerincét, ő is sok dolgot megélt már, nem bírta a strapát, kérnék egy perces néma csendet miatta. :(


Köszönöm! Épp emiatt ideje volt egy erősebb modellt keríteni magamnak, ő pedig a Sony egyik legjobb telefonja az eddigi pályafutásuk során - szerintem -. Minden megvan benne, ami nekem kell. Nem fogok specifikációkkal operálni, a lényege annyi, hogy FullOkos, de nem az a böhöm darab, a pici kezemmel nem érném át, szóval esélytelen volt hipertepsit venni. 20,7 mp-es a kamerája, előlapi is van, víz- és porálló is. (ezt így nevezik egyáltalán?!) Tökéletes számomra, állandóan leejtem, megkarcolom őket, épp ezért fantasztikus, hogy ő ezt nagyon bírja.

Már kinéztem nagyjából 9236438 tokot az eBayen, lehet, hogy 1-2 darabbal több/kevesebb, nem tudok pontos számot mondani. Valószínűsítem, hogy gyűjtő leszek ilyen szempontból. (a pénztárcád NEM kedveli ezt a státuszod) Épp ezért hamarosan érkezik egy poszt a nélkülözhetetlen alkalmazásokról, amelyek kellenek egy telefonra, anélkül nem élhet az ember lánya. Egy szónak is száz a vége, ő az új hívóeszközöm, és gyanítom, hogy egy darabig ő szolgáltatja majd a fotókat is a blogra. :)

(Nem dicsekedni akartam, mielőtt valaki azt hinné, csupán egy fontos - számomra főleg - dolgot akartam megosztani Veletek! Érkezik egy haulos poszt mostanság, névnapi ajándékos, nyereményjátékos átvevős, mivel nyertem Katynél, szóval igyekszeeem.)

Helyzetjelentés

Üdv, cicák!
Tudom, régen írtam, nem mentséget keresek, csak elmagyaráznám a jelenlegi helyzetet. Épp Diáknapok van a SEK-en, szóval inkább ott tartózkodom most. Vagyis nem. Elfújta a szél. Szó szerint, ugyanis az épület egyik részére random átfújta a tetőt egy kósza kis szellő, nem semmi ez az időjárás. Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is!


Egy kis hangulat! Hősök (Y)

Ma már itthon vagyok amúgy, lassan vizsgák, eddig egész jól állok, de aztán lehet, hogy nem, majd a Neptun megmondja. Viszont a fényképezőgépem tönkrement, ami elég nagy csapás, de hamarosan érkezik az új telefonmasinám, egyelőre akkor vele fotózok majd. Sajnálom nagyon, de nincs keret egy új gépre.
A sulinak hivatalosan is off, a szorgalmi időszak befejeződött, úgyhogy lesz időm írni amúgy. Egy outfit bejegyzés készült volna, de nem tetszem magamnak, ezért nem publikálom, aki követ Lookbookon, az megtalálja.
Amint tudok, érkezem, hatalmas haul bejegyzést tartogatok Nektek amúgy, igyekszem megírni, csak a fotók kellenének hozzá ugyebár. :( Ideje keresnem egy fotómasinát, amibe beruházok, csak nem tudom, hogy miből.
Egy szónak is száz a vége, sietek visszaaa! Aki keres, az talál, szóval Instán és FB-n is elértek!

Kedvencek #2 - ÁPRILIS

Kicsit benne vagyunk már a májusban, de egy jó kis kedvences bejegyzéshez soha nincs késő! Áprilisban ezeket a dolgokat szerettem nagyon, eléggé vegyesgyümölcsös a poszt, mindenféle termékkategória képviselteti magát a futamon.


1. Rózsaszín-törtfehér csíkos felső - haul
Rengeteg viseltem áprilisban, nem is csoda, alapdarab, és két hónap ácsingózás után vettem meg. Azóta is töretlen a szerelmünk!


2. Rimmel Space Dust lakkok - NOTD
Én teljes áron vettem meg őket, kicsit bosszantó, hogy az akciós kosárkák lakói mostanság, de annyi pénzért is megérte elhozni ezt a két csodát!

3. Giordani Gold Calligraphy szemhéjtus - teszt
Bizony, az első tusfilcem, csodás vonalat tudok vele húzni még én is, és hiperfekete!

4. Arany ,,kutyalánc'' - haul
Kevés arany ékszerem volt, most viszont nem lehet lelőni sem, állandóan őt viselem.

5. Keresztes fülbevalók - haul
Ha nem az arany láncot hordtam, akkor egy ezüstöt, amihez pedig az ezüst kereszt kellett. Nagyon jó vételek voltak.

Ti miket szerettetek áprilisban?

Mini körmös haul

Indítsuk a hetet egy zsákmányos poszttal, amely múlt héten volt igazán aktuális, akkor szereztem be/érkeztek meg a dolgok. A Rossmannban akció volt a Lovely termékekre, én persze elcsábultam, plusz az eBay sem enged szabadulni. Lássuk, miket vettem.

Anyák napja

Nem szeretnék hosszú szösszenetet írni ebben a témában, de szeretnék megemlékezni az én, illetve (képletesen) mások édesanyjáról is akik szintén fantasztikusak. Képmutató lenne előadni, hogy mi mindent teszek érte, mennyire jó lánya vagyok, mert ez nincs így. Nálunk is vannak surlódások, viták, olykor nem értünk egyet, teljesen más az ízlésünk. De fontos, hogy van nekem.
Ő és apa is rengeteg tesz azért, hogy én egyetemre járhassak, mindenem meglegyen, épp ezért dolgozom, hogy ne tőlük kelljen pénzt kérnem minden kis apróságért. Talán ennyivel is könnyítek a helyzetükön.
Soha nem volt nagy divat nálunk az érzelmek kifejezése, néha teljesen ridegnek is érzem magam, de ez az én hibám is lehet. Néha fáj, hogy egy ölelésnél hülyének néznének, mert én igénylem ezeket. Mindenesetre ez a blog nem helye a családi szennyesnek, és ezzel a bejegyzéssel nem is ez a célom. Csupán köszönetet akarok mondani, amit személyesen nem tudok elmondani, ugyanis nem tudom kifejezni magam, kényelmetlenül érzem magam.
Köszönöm, hogy élek, hogy tanulhatok, hogy van hova hazajönnöm, hogy képes vagy nekem egy hétre, vagy akár több időre elegendő kaját főzni előre, hogy azért dolgozol, hogy nekünk jobb legyen, hogy 10-ből csak 9 alkalommal nézel hülyének, "minek egy újabb táska" címszóval, hogy soha nem tetszik egyik manikűröm sem, hogy előbb-utóbb beleegyezel azon dolgokba, amelyek szerinted értelmetlenek, mert tudod, hogy makacs vagyok - aztán persze úgyis neked lesz igazad -, hogy a blogolást sem tartod hasznosnak, hogy a foci nem érdekel. Köszönök. Mindent. Később meghálálom. És most pedig adok egy ölelést.

KoliLét - avagy sosincs elég hely!

Ez a bejegyzés kérésre készült, komiban írta valaki, hogy a koleszról szeretne olvasni, ugyanis jövőre koleszos lesz. Nos, remélem sikerül majd ezzel segíteni, bár mivel csak az egyetemen vagyok kolis, előtte sosem voltam, ezért ebből tudok csak kiindulni. :)


Elsősorban azokhoz szólnék, akik zöldfülűként mennek koliba, mivel egykor közéjük tartoztam. A legfontosabb, hogy ne aggódjatok, ne féljetek. Nekem egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy vagy annyira megszeretem a kolit, hogy ki sem akarok költözni, vagy sikítva rohanok albérletbe. Nem is kérdés, imádom a kollégiumot. Ebben sok dolog közrejátszik, de a leginkább fontos dolog a hozzáállás. Lehet utálni ezt az egészet, de akár életetek élményévé is válhat. Nem tagadom, amikor valaki üvölt a folyosón ÁLLANDÓAN, az engem is idegesít, de személy szerint az sem szimpatikusabb, ha valaki folyton szid mindenkit, bezárkózik, éli a maga világát, és a legnagyobb emléke a koliról az, hogy tegnap volt meleg víz. Az ilyen viselkedés nekem nem tetszik, nem értem a miértjét. Én örülök, hogy megismerek új embereket, és nem csak a sulit, meg a koliszobát látom állandóan. Azt is puffogva, mert mi az, hogy valaki retardált, és nem tud kussolni 0-24-ben, mert hát én azt akarom...

Nagyot fordult velem a világ, amióta kolis vagyok, sok dologban változtam, toleránsabb lettem. Jelenleg 2-en vagyunk egy 3 fős szobában, de ez nem így volt a kezdetekkor, akkor 3-an éltünk itt, és egyik leány sem a szobatársam azóta. Nem feltétlenül azért mert bunkók, vagy valami, szimplán váltani akartunk, így kényelmesebb. Épp ezért nem szabad parázni, hogy kivel kerültök egy szobába, ugyanis szinte bármikor lehet költözni, ha nem tetszik a légkör. Nem tagadom, néha tűrni kell, kussolni, amikor pont azt szeretné az ember a legkevésbé, de ennyi még belefér. Ha nem tetszik a dolog, egy idő után fogtok ismerni pár embert, akinek vagy lediplomázott a szobatársa, vagy hasonló cipőben jár mint ti, azaz szobát szeretne váltani. Ez előfordul, nem azt jelenti, hogy nem lehet veletek kijönni. Szimplán nagyon ellentétes személyek vagytok, vagy bármi ilyen. Ezen ne akadjatok fenn, ha változtatni akartok, akkor tegyétek! :) Én sokkal jobban érzem így magam, a jelenlegi szobatársammal, mivel hasonlóak vagyunk, megegyeznek az igényeink hely szempontjából, tisztaság-szellőztetés, hasonló dolgok tekintetében is, ami nekem fontos. (Nem tudom, hogy középsuliban, hogy működik a költözős dolog, csak az egyetemről tudok nyilatkozni.)

Giordani Gold Calligraphy szemhéjtus

Újabb teszt, a terítéken most egy szemhéjtus, méghozzá egy Oriflame-s darab, a Giordani Gold termékcsalád egyik, ha nem a legújabb tagja. Én még 1499 Ft-ért jutottam hozzá, jelenleg 2399 Ft-ért dobálják a katalógusokban a vállalkozó szellemű tusvásárlóknak, akik 0,8 ml anyagot kapnak, ha megveszik. Ha nem, akkor gondolom semennyit.

Mit is ígér a termék? Lesarkított applikátorú szemhéjtus a szemkontúr precíz hangsúlyozására. Fekete pigmentjei intenzív vonal megrajzolását teszik lehetővé. LashVital-komplexe erősíti és kondicionálja a pillákat. Szépen hangzik, de tényleg így van?