Moyra - Metal Effect lakkok

Új lakkok Moyráéknál, ezúttal a metálos vonalat erősítik. Fémes csillogás mindenhol. Nekem mindegyik jöhetne. És Nektek, Cicák?
Csillogó fémes hatás, ellenállhatatlan színek - ezt ki kell próbálnod!

"Ezek nem csak cipők!" - haul kicsit másképp

Valami hasonló mondattal kísérem a felháborodott reakciómat arra a kérdésre, hogy mi ez már megint, minek vettél ilyen cipőt, hova fogod felvenni, megérte-e egyáltalán. Ha nem ilyen kérdéseket kapok a családom tagjaitól, akkor szimplán közlik, hogy szerintük ronda, felesleges, túl drága volt és hasonlóak. De kérdem én... Kinek nem volt már olyan érzése, hogy meglátott valamit és tudta, hogy muszáj, akarom, megveszem, KELL? Kezeket fel! Na? Ugye, hogy ugye? Mindkét cipőnél pont ezt éreztem, sok helyen jártam miattuk, de nem hagytak nyugodni.


Ő volna az egyik szerelmem. A H&M-es kívánságlistás posztban már láthattátok, azóta harmonikus a kapcsolatunk. Ti is láthattátok, hogy mennyire folyt a nyálam miatta, huhuu. Viszont nem indult könnyen... Abszolút nem, hiszem a környéken nincs H&M. Beindult a blogger-hálózat, és riasztottam győri, majd veszprémi, majd soproni ismerősöket is. Mindenhol hiánycikk volt ez a cipő 37-es méretben, teljesen össze voltam zuhanva. De a Pepecs csoport Facebookon meglepett, ugyanis Viki vállalta, hogy kerít nekem egyet Budapesten. A barátja volt végül a szenvedő fél, aki az egyik H&M-ben rálelt egy utolsó 37-es pipőre. Szerencsémre épp akkor mentem fel Bp-re, és így találkoztunk, majd enyém lett ez a szépség. *.* Innen is nagyon szépen köszönöm még egyszer! 4000 Ft-ot kóstált ez a kis drága, de megérte!

Kívánságkosár: központban az eBay #1

Újabb kívánságlistás poszt, összekötöttem a kellemest a hasznossal, innen nyitogatom meg a linkeket a rendelésnél. :D Sok-sok dolgot szeretnék, de mindegyiket nem fogom megvenni valószínűleg. Főképp ékszerekről lesz szó, de felbukkan telefontok is akár. :)


Ebbe a nyakláncba beleszerettem, de a fekete köves, arany kombós verzióba. Szerintem gyönyörű és elegáns.Nagyjából 575 Ft-ba kerül. Itt a link hozzá: link

Avon Supershock gél állagú szemceruza - Flash

Mára egy Avonos terméket hoztam nektek, melyet Katy játékán nyertem. A csomagot bontogatva nagyon megtetszett, nézegettem, forgattam, nem is tudtam dönteni, hogy ez egy tus vagy ceruza. Egyesíti a kettőt, de a katalógus szerint ez egy ceruza. Elméletileg 1359 Ft az ára, ezért a pénzért. 1,2 gramm cumót kapunk.

Én a Flash fantázianévvel ellátott árnyalatot birtokolom, ami egy csodaszép világosrózsaszín színt takar. Gyönyházas, mondjuk kis csillámok nincsenek benne, de szerintem gyönyörű!


Csomagolás: Elegáns, ujjlenyomatgyűjtő, viszont a ceruza végének színe megegyezik a termék árnyalatával, ez nagyon tetszik. Sima fekete műanyag, semmi extra, de nem is kelt olcsó hatást. A feliratok ezüst színnel vannak írva, viszont nem tűnnek nagyon lekopósnak.

A második vizsgaidőszak margójára

Pár hete ilyenkor még "stresszeltünk", tanultunk, utaztunk, kétségbeestünk, 5 percenként szidtuk 1-2 ember mindegyik felmenőjét, szenvedtünk, de végre valahára elmúlt ez is. Igen, ezek a jelzők az összes egyetemistának egyet jelentenek a vizsgaidőszakkal. Én sem vagyok kivétel, nem volt jó ez sem. Pedig az előzőnél azt hittem, megtanultam kezelni a dolgokat, rájöttem, hogy mit, mikor, hogyan kell tanulnom, hogy működjön.

Próbálok úgy írni, hogy ne tűnjön panaszkodásnak, önsajnáltatásnak, különböző kifogások keresésének és mindenki más hibáztatásának ez a bejegyzés. Nagyon érzékenyen érint engem az igazságtalanság, nem is tudom kezelni, és mint mindig, most is játszott a puskázás. Persze a lényegtelen tárgyaknál, ahol a tanárt sem érdekli, az más tészta. De miket is beszélek, főként az bánt, hogy nem értem, mások, hogy csinálják, hogy feleannyi tanulással szereznek nálam jobb jegyeket. Bár egyszerűbb átraknom ezt múlt időbe. Nem értettem. Igazából, rohadtul nem kellene azzal foglalkoznom, hogy valaki 2 olvasás után tudja, vagy csak szimplán szerencsés. Csak magammal kéne törődni.
Amit gondolok, hogy hiba volt, az az idő. Botrányosan kevés időt hagytam a vizsgákra, az egyik legnehezebbre mindössze egy hétvégét áldoztam, utólag már nagyon bánom, de persze ez felesleges. Mindig azt halljuk, hogy vegyük fel az első vizsgát. De mi van, ha én nem vagyok biztos ebben, hogy ez a legkifizetődőbb stratégia? Néha fogalmam sem volt, hogy mit csinálok, csak sodródtam össze meg vissza, és ide meg oda. Túlstresszeltem, pedig nem szoktam. Újabb dolog, amit nem értek. Miért nem tettem úgy, amiről éreztem, hogy jó lenne? Miért nem ismerem még mindig a tanulási szokásaimat? Az első vizsgaidőszakban azt gondoltam, hogy na, kitapasztaltam mindent, a májusi-júniusi gyerekjáték lesz. Aha, nem. Többször is eltörött a mécses, pedig kis baromságokon nem szoktam sírni. Viszont ez más volt. Olyan szinten haragudtam magamra, és nem tagadom, az egész világra is, hogy csak na. Ezt csak a szobatársam tudná bizonyítani, aki vigasztalt, de bevallom, még erre sem tudtam reagálni. Csak feküdtem, vagy bámultam ki az ablakon.

eBay: regisztráció, első lépések, rendelés, örömködés - avagy hogyan legyünk függők 10 perc alatt

Kérésre írom ezt a bejegyzést, nemrég 2, régebben pedig több hozzászólást/e-mailt kaptam ezzel a témával kapcsolatban. Sokatok kiváncsi az eBay csodájára, miképp kellene kezdeni, mire kell figyelni és hasonlók. Én nemrég cseppentem bele ebbe a világba, előtte egy barátnőm rendelt nekem dolgokat, most viszont már én intézem az ügyeimet. Brutálisan hosszú bejegyzésre készüljetek, előre szólok. :)

A legfontosabb dolog természetesen az, hogy nem elég egy eBay fiók, az önmagában nem ér semmit, valamivel fizetnie is kell az ember lányának. Erre használatos a PayPal. Ez egy internetes számla, a legtöbb online vásárlás esetén fizethetünk ezzel, szóval nem csak az eBayre vonatkozik. Mindegy, hogy melyik fiókot (eBay vagy PayPal) regisztráljuk először, én a PP-lel kezdtem. :) Ha nem haragszotok, akkor nem szeretném leírni a regisztráció menetét, rengeteg helyen fent van már, én Fruh leírását javaslom Nektek.


Amit mindenképp meg szeretnék említeni, hogy ésszel vásároljatok. Igen, pont én mondom. De ezt teljesen komolyan jelentem ki, a sok kis 200 Ft bizony egy idő után nagyobb összeget is kiadhat. Én azért át szoktam gondolni, hogy feltétlenül kell-e ez nekem egyébként, vagy csak az csábít, hogy 200 Ft. Erre még később vissza is térek, induljunk neki az eBay világának, milyen beállításokkal, szűrőkkel érdemes keresni, és hol is találjuk ezeket.

Névnapi ajándékok + kisebb vásárolgatások + eBay = hatalmas haul poszt!

Sok-sok dolgot szeretnék most Nektek megmutatni, elsőként egy csoportképet a névnapi ajándékaimról. Mi ezt nem igazán tartjuk, hatalmas meglepiket nem adunk egymásnak, csak úgy mutatóban ünnepelünk. Május 18-án volt a névnapom egyébként. (Erik vagyok!)


Közben vásárolgattam is, jártunk Budapesten, ahol végre voltam Moyra boltban, és Hádában is, ami nekem nagy öröm, mert még egyszer sem vásároltam náluk. Mostanáig. Mert függő lettem, az biztos! Egyik felső árára sem emlékszem, ráadásul mindenből lejött 20%. Összesen 2700 Ft körül fizettem, épp emiatt kihagyhatatlannak éreztem az alábbiakat:

Gyönyörű trikó, hátán csipkével. Egyébként alapból korallosabb színe van.

Csíkos, alul megkötős top! Nyár, hol vagy?

ÉSÉSÉSÉS! A legnagyobb kedvenc, full csipkés blúz, arany gombokkal! Imádom, imádom, ezer éve akarom, és végre megvan. Már csak fehérben kell vennem egyet! ^^

Kedves Viki jóvoltából eljutottam Moyraékhoz is! Egy gyorsszárító fedőlakk, illetve körömkiegyenlítő alaplakk jött velem haza, mindössze 100 Ft/db áron. Viaskodtam, először csak az egyiket vettem, de mondom 100 Ft, jöjjön mindkettő. Mellettük még a kosárkámban landolt a fehér homoklakk, ami már asdfghjkl szerelem szinten van, hamarosan érkezik vele egy manikűr!

Egy sima fekete öv is régóta kívánságlistás, New Yorkerben találtam rá erre a darabra, 990 Ft-ot kóstált.

Őt anyukámtól kaptam, természetesen van párja is, nincs csak egy fülem, vagy valami hasonló.

Ééééééés, jöjjenek az eBay-es szerzemények, avagy milyen érzés,
ha beszippant a netes vásárlás, és nem enged el soha!

Gyönyörű angyalszárnyas nyaklánc. 200 Ft körül lehetett, sajnos linket nem tudok adni. :(

Arany szegecsek a körmömre, linkkel itt sem szolgálhatok. 300-400 Ft talán, nem emlékszem.

Végre pilótaszemüveeeg, szintén régi vágyálom. Link sajnos most sincs, kb. 600 Ft volt amúgy.

Ő pedig ma érkezett meg. Ünnepélyes a dolog, hiszen az első rendelés, amit én bonyolítottam le teljesen egyedül! ^^ Itt a link, az ára pedig nagyjából 300 Ft lehetett, talán picit olcsóbb.

Mi a kedvencetek? Ti miket szereztetek be mostanában?