Most éppen

Az a nagy harci helyzet, hogy nem írok Nektek. Bizonyára egyedül is észrevettétek ezt, de nem akartam eltűnni. Munkát nem találtam, szóval időm lenne a bejegyzésekre, de valahogy a blogon sem találom a helyem, meg úgy sehol. Nem nyávogós posztot készülök írni, nyugi. Csupán közölném, hogy a kihagyásnak még nincs vége, és ha visszatérek, akkor sem hiszem, hogy ezen a címen, lehet, hogy nem is ezen a platformon. :) Már csak egy új cím kell, és ott elérhető leszek. Remélem.

A blog szülinapja viszont vészesen közeledik. Próbálok kitalálni valamit.

Az álomház = OTTHON, csupa nagybetűvel

Mindenki arról álmodozik 15-20-25-X évesen, hogy milyen helyre fog költözni, hogy fogja otthonossá tenni az új helyet, milyen színű lesz az ágytakaró. Én sem vagyok kivétel, mániám a rendezgetés és pakolás, épp emiatt amikor láttam a Fashion Prime-on ezt a bejegyzést, tudtam, hogy most.azonnal.rögtön (!) össze kell raknom a lakást, ahol majd évek múlva élni fogok.

Az alap stílus erősen minimalista, én jelenleg is ezt preferálom. Nem szeretem, ha mindenféle cucc van szem előtt, sokkal szebb elrejtve, csak néhány dísz jelenik meg, és azon tárgyak, melyeknek funkciója van. Szeretem az eleganciát, a letisztult dolgokat, az elegáns bútorokat, az időtálló parkettát.


HAUL: turkáló és Moyra

Kellemes hétfőt Nektek!
Anyukámmal múlt héten kedden vettük nyakunkba Zalaegerszeg csodás városát, meglátogattuk 1-2 barátnőjét, és az egyikőjük turkálójába is beugrottunk. :) 3 ruhadarabot sikerült zsákmányolnom, pontos árat nem tudok, 3000 Ft-ot fizettünk a rucikért. A turkáló neve Arany-Kacat, mely igen találó, ugyanis tényleg kincsekre lehet bukkanni! *.*

Kis átalakításra szorul, mert túl hosszú nekem, szóval anya vág nekem belőle pár centit. :)
(el sem hittem, de címkés volt, csodás Atmosphere darab)

10. verzió akcióban


Hátránya is van annak, hogy még mindig nincs munkám, például az, hogy elárasztom a blogomat a hülye ötleteimmel. Ezek közül az egyik egy brutál egyszerű design és sablon kialakítása. Végül tényleg meg is valósítottam a tervet, emiatt az oldal 1-2 napja korlátozottan volt elérhető. A fejléc elkészült már időtlen idők óta, de a kódolással meggyűlt a bajom, meg kedvetlen is voltam, de ez nem a siránkozós blog, úgyhogy beszélnék a pozitívumokról!
Kicsit átalakítottam az oldalsávot, az info box és az archívum lekerült a lap aljára. Újdonságként pedig a közösségi oldalak ikonjait varázsoltam a helyükre, amelyek segítségével írhatok e-mailt, tetszikelhetitek az oldalt FB-n, követhettek Foursquare-en és Instagramon vagy akár a Pinteresten is. A bejegyzéseimet ezentúl hivatalosan is Szandi néven fogom írni, Fauve már nem vagyok. :)
Remélem, mindenkinél olvasható az oldal összes szövege, nincsenek túl világos részek, és tetszik az egyszerűség!

Mi a véleményetek a designról?

NOTD: Moyra Sugar Sand - Angel Dust és Lovely - Rio Nr.1

Rég volt már NOTD bejegyzés, ez annak köszönhető, hogy kicsit elvesztem, nem volt kedvem lakkozni, ráadásul amint megnőnek a körmeim, valamelyik letörik, és ilyenkor levágom az összeset, szóval igen, körömválság van. X lakkot még ki sem próbáltam, kissé rosszul is érzem magam miattuk. DE! Ami késik, az nem siet, érkeznek majd, nyugalom!


Ma homoklakkokhoz volt kedvem, szóval összekevertem a Moyra fehér homoklakkját a Lovely Rio kiadásának ezüstös-rózsaszínjével. Szerintem nagyon elegáns lett. Mivel homoklakkok, ezért a száradás ultragyors volt. Alaplakkot viszont használtam, ha már gyorsszárító fedőlakkra nem volt szükség, azért alapként a Moyra körömkiegyenlítőjét vittem fel.

ÉnKépek #6 - Instagramos összeállítás

2 hónappal ezelőtt boldogítottalak Titeket utoljára az Instás fotóimmal, épp emiatt most ismét hoztam pár fotócskát, hogy azok is láthassák, akiknek nincs okostelefonja, vagy esetleg mééééééééééééég mindig nem követnek Instagramon. Hogy lehet ez?! Ne akarjatok elszomorítani. :( :D

Egy szónak is poszt a vége, jöjjenek az ÉnKépek, melyeket immár 6. alkalommal szállítok Nektek.

1. Még nagyon suliba jártunk. Tanulás pls. 2. Egy kemény vizsga/ZH után azért belefért egy shake.
3. Volt egy jó Diáknapok is. 4. Katy nyereményjátékán nyert dolgokat is megörökítettem.

Júniusi haul: eBay rendelések és ruhácskák

Sziiiiiasztok!
Igen, megint én, megint eBay, most biztosan nagyon meglepődtetek ezen! Már egy ideje nem rendeltem semmit, az összes csomagon megérkezett végülis, kivéve egy, pont az egyik kedvenc, szóval bocsánat, ha gyanúsan nagy hülyeséget írok, a könnyeimtől nem tudok gépelni. Az egyik fülbevaló pedig el volt törve, őt majd befotózom, hogyha esetleg megjavítom, ezzel a projekttel kicsit komótosan haladok, inkább kevesebb mint több sikerrel.