Haul: New Yorker, OPI

A szerdai nap parádés volt, konkrétan olyan dolgokat szereztem be, melyek után 15000 pár éve ácsingózom. Jó pár darab volt kivánságlistás, esetleg szimplán csak "haaddigélekisdeveszekegyet"-listás. Szobatársammal töltöttünk 2 órát a New Yorkerben, ennek az eredményét láthatjátok most. A buszt visszafelé lekéstük, az egyik felsőt véletlenül otthagytam a próbafülkében, és nem vettem meg, de még így is nagy az öröm, hiszen az összes cucc leárazva került a "kosaramba", mert ugyebár nincs kosár, azért az idézőjel, haha, nagyon vicces vagyok ma.




A kék felsőn gondolkoztam amúgy, de 890 Ft volt, szóval amellett döntöttem, hogy jön velem haza. :) A Turn up the music felirat pedig telitalálat, ráadásul brutális a színe. *.* A rózsaszín pedig... Nagyon rég akartam egy ilyet. 1990 Ft-ba került, nem hagyhattam ott. A kép amúgy rettenetes, itt egy "minta". Teljesen ez a fazon, csak nincs zsebe, más az anyaga, szóval tök ilyen, csak teljesen más egyébként.

Flitterek, flitterek mindenhol! *.*



Fent nevezett szobatársam rendelkezik ugyanilyen kis mellénykével, csak arany-bronz-akármilyen, de szép színű flitterek, odavoltam érte, szóval amikor megláttam EZT, akkor tudtam, hogy haha, kell. Árcímkére pillantva még inkább tudtam, hogy oké a dolog, 1490 Ft volt, hát nem csodás? Hát de. A képért amúgy újfent bocsi, tudom, hogy rettenetes, de ő egy L-E-F-O-T-Ó-Z-H-A-T-A-T-L-A-N mellény. Nem én találtam ki, így van a címkén, LOL. :DDD
A farmer ugyanez a ,,kell" kategória, kiváncsiak voltunk, megnéztük az eredeti árat, amely alapján kemény 8990 Ft lett volna, de így elhoztunk egyet-egyet mindketten. Miért? Mert 2990 Ft-ba fájt, azért! Öröm és boldogság! A vászontáska szintén régi vágy, a felirat miatt hatalmas puszi jár a készítőknek, az ár miatt pedig a New Yorkernek. 990 Ft-ot kértek ezért a szépségért.



Két kis kakkuktojás is van azért. Az első kockás inget Facebookon bizniszeltem magamnak, ingyen volt (oké, postaköltség áron ment a dolog), egy leányzónak elküldtem a barna műbőr kabátom, mert kicsi lett az idők során. :( Neki viszont tökéletes, szóval jó helyre került. A lakk eléggé asdfghjkl, egymillió és egy, azaz 1, vagyis még EGY éve vágyom egy O.P.I. lakkra, és itt van. Elrángattam csodás szobatársamat Szombathelyen a Nailshopba, ahol megláttam őt, a Pros and bronze árnyalatot LEÁRAZVA! 1750 Ft-ot hagytam ott érte, impulzusvásárlás volt, de meg kellett vennem, áááá.

Melyik darab a kedvencetek? Ti vettetek valamit a leárazásokon?

Kék trikó | 890 Ft / New Yorker
Rózsaszín kardigán | 1990 Ft / -||-
Mellény | 1490 Ft / -||-
Farmer | 2990 Ft / -||-
Vászontáska | 990 Ft / -||-
Ing | ingyen, LOL
OPI lakk | 1750 Ft / Nail Shop

Születésnapi ajándékok és zsákmányok #2

Bizony, újabb bejegyzés ebben a témában, és még ez sem teljes. Kivételesen nem azért, mert össze-vissza fotózgatok és idióta vagyok, hanem 1-2 ajándék még hiányzik, és azok "nagyobb kaliberűek", értsd ruha, vagy valami más, amit amúgy nem akarok összekeverni ezekkel még én sem tudok, hogy mi lesz. Viszont a kisebb dolgokat bemutatom most.

Kitöltögetni-való

Bizonyára látjátok, hogy a posztok mennyisége megcsappant. Idén sok dolgot vállaltam, nem egyszerű szemeszterben lesz részem, az biztos. Időhiányt nem említek, több szabadidőt elviselnék, de ha belekezdtem a dolgokba, akkor véghez is viszem őket. :)


A nagyobb probléma az, hogy fogalmam sincs, miről írjak. Nem örülnék annak, ha a blog haul és NOTD bejegyzésekből állna, épp emiatt szeretnélek megkérni Titeket, hogy segítsetek nekem. Adjatok ötleteket, tippeket, amelyeket felhasználhatok az oldal "újraélesztéséhez".



Tetszett a bejegyzés? Akkor a következő platformok jól jöhetnek a blog további bejegyzéseinek/újdonságainak, illetve személyes képek figyelemmel kíséréséhez:

A CIMD a MagyarBlogok kínálatában

Igen, végre elérhető a blog ott is, lehet követni. Micsodaaa? Mi is ez a MagyarBlogok?
A Magyar Blogok.hu az aktív magyar blogok, illetve ezek legfrissebb bejegyzéseinek a gyűjteménye.

Ezentúl lehet követni a lapot itt is, sok-sok blog bejegyzései megtalálhatóak, könnyen naprakészek lehettek a kedvenc blogjaitok bejegyzéseiből. :)

Követem a CIMD-ot

Tetszett a bejegyzés? Akkor a következő platformok jól jöhetnek a blog további bejegyzéseinek/újdonságainak, illetve személyes képek figyelemmel kíséréséhez:

Születésnapi ajándékok és zsákmányok

Február 8-a óta 20 éves vagyok, idén inkább pénzt kértem, de néhány ajándék is becsúszott. :) Vettem is magamnak pár dolgot, megelőlegeztem magamnak. Ja, és persze nyilván 1-2 cuccot megint kihagytam, na mindegy, gyökér vagyok.

Ismernek a leányok. :) Jó is a lakk, ilyenem van, kell az utánpótlás. 
A gyertyának nagyon fincsi illata van, a füzet pedig asdfghjkl. ^^


Őt magamnak vettem, leárazták, ugyanis a kapoccsal volt valami, 
amit 2 mozdulattal megoldottam, szóval nem értem a dolgot, de én csak jól jártam.

Tetszett az üvegben nagyon, de felkenve nem lett a kedvencem...

Őt viszont szeretem, csütörtökön érkezett meg, egy leányzó egyszer használta, 
de nem az ő stílusa, nekem viszont nagyon is az.

Nyaklánc | Euro Center - 290 Ft
Catrice lakk | Rossmann - 350 Ft
Táska | - 3500 Ft

Elhasznált termékek #2

Jó ideje nem volt már ilyen bejegyzés, hiába, lassan használom el a dolgokat, ráadásul elfelejtem lefotózni őket/kidobálom az összeset, szóval bocsánat, de igyekszem összeszedni magam! :DD


L'Oréal Elseve Nutri-Gloss tükörfény sampon
Hú, őt nagyon szerettem, isteni illata volt. Gondolom 250 milis. :D Csodát nem tett a hajammal, de legalább a helyzeten nem rontott, az biztos, hogy könnyebben kezelhetővé vált. Nagyon jól tisztított, jól is habzott, bár én szeretem, ha egy sampon illatát még hajmosás után is érzem, ez sajnos nem jött be. Nem vettem újra.

Avon Hajvégápoló szérum minden hajtípusra
30 ml-t tartalmaz az üvegcse, amit amúgy megtartottam, mert újra fogom használni. :D Csodás illat, de persze nyilván a töredezett hajvégeket nem hozta rendbe. Viszont hajmosás után is éreztem az illatát, ráadásul a hajvasaló sokkal kevésbé károsította a hajvégeimet. Mindenesetre még lehet, hogy fogom használni, egyelőre most az argánolajos verziót fogyasztom nagy lelkesedéssel.

Avon Naturals Ibolya és licsi testápoló
Csapjatok a kezemre, ha még egyszer Avonos testápolót óhajtok használni, és anyáéra is, ha rendelni akar. Nem is értem magam, miért bíztam benne, már 13485 darab volt, egyik sem vált be, ez sem teljesített jól. Használat után 5 perc múlva ugyanolyan száraz volt a bőröm, ráadásul az illata konkrétan i-d-e-g-e-s-í-t-e-t-t! Nem csoda, hogy évek alatt használgattam el, borzasztóan utáltam, soha többé. A bőrömnek se nem ártott se nem használt, mondjuk nagyon száraz, viszont ennél azért többet vártam. SOHASOHA nem akarok látni egy Avon testápolót sem!

Lora C vitaminos alapozó
Itt sem tudom, hogy mit hittem. Szeretek kísérletezgetni, ő pedig olcsó volt... Életem egyik nagy tévedése, tönkretette a bőröm, ami amúgy sem acélos... Tele lettem pattanásokkal, az alapból zsíros bőröm elkezdett hámlani, kiszáradt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. 30 ml átok... El sem használtam teljesen, 1-2 alkalomra való még maradt benne, de nem érdekelt, kuka! Ha tudtok, ajánljatok valami csodás alapozót, ami nem csilliárdokba kerül, mert épp alapozó-vadászaton vagyok.

Emlék maradsz - új Tumblr

Jó ideje van tumblim, ahol csakis én számítok, az én stílusom, kedvenc dolgaim, érzelmeim és napjaim hangulatának egyvelege az egész. Most viszont készítettem egy új blogot, melynek lényege annyi, hogy évekre és hónapokra bontva megjelennek a képek, amelyek kis emlékdarabkák, abszolút minimalista stílusban. Az örömet okozó dolgok lelőhelye az a blog, egyszóval a boldogság-bonbonok kistestvére.

Emlék maradsz

Ha tetszik, nézzetek be, és kövessetek! :)

Leárazások haul

Az előző zsákmányos bejegyzésben arénáztam, mert nem találtam semmit az Essence kifutó termékeinél, ami meg tetszett volna, az le volt rombolva kissé... Mindenesetre betértem a sümegi Rossmannba, ami cuki kis pici, és még szinte mindenből volt, amit szerettem volna, mindössze tust és BB krémet nem vettem.

Hello February

Elhiszitek, hogy január már el is illant? Nem volt semmit, dolgoztam pár napot, tanultam, és hasonlók. Itt a február, ami bővelkedik izgalmakban, hiszen a vizsgaidőszak felejtős, jön a rendes suli, ráadásul téli gyerek lévén 8-án lesz a születésnapom. ^^


A blogra hamarosan jön egy kisebb haul poszt, érkeznek a szülinapi ajándékaim is, már ha lesznek, mert idén inkább pénzt kértem. :) Szeretnék több NOTD bejegyzést, de ez érdekes lesz, mert letörtek a körmeim mostanság, szóval várok, hogy nőjjenek. :D Valószínűleg blogozással, melóval, sulival fog telni ez a hónap, megint nem mentem meg a világot. :(

Nektek vannak már terveitek februárra?